Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamana ;(

prawie byly maz......

Polecane posty

Gość zalamana ;(

Witam was dziewczyny mam pytanie czy też macie wredne teściowe? Mój prawie już były mąż(jesteśmy w trakcie rozwodu) siedzi w więzieniu ,mamy synka 7 miesięcznego i jego rodzina ma do mnie pretensje że nie chce go zanieśc na widzenie do męża...po za tym jego rodzina nie przychodzi do mnie żeby zobaczyć sięz dzieckiem a mają do mnie pretensje że nie chce do nich chodzic...non stóp się o coś zaczepiają i mają pretensje...co robić?

Gość powiedziec ze maja spierdalac
jezyka w gebie nie masz? i jeszcze cos zerwac kontakty,nie odbierac tel,nie wpuszczac do chaty i spierdalac z tej patologi

po chuj ty jeszcze z nimi dyskutujesz win i tyle piszesz jakbys 20 lat nie miala :o

won i tyle mialo byc a WON!!! MASZ TAK DO NICH KURWA POWIEDZIEC ALE SIE WKURWILEM JA PIERDOLE I TO BARDZIEJ TOBA OFERMO ZYCIOWA A NIE TA PATOLOGIA KTOREJ MIEDZY INNYMI DALAS SIE ZAPLODNIC :o

Gość zalamana ;(
Myślisz że to tak łatwo im powiedzieć? Oni na wszystko znajdą odp ...i jeszcze bardziej będą wykanczac ...

Gość pwoeidziec ze maja spierdalac
kurwa mac zrywasz kontakty i chuj jaki ty kurwa problem widzisz?albo dawaj dalej po sobie jezdzic

Gość zalamana ;(
Masz rację tylko w tym problem że nie potrafie aż tak hamska !!!