Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fsafssfsfs

Od wczoraj jestem sama... cały czas analizuję

Polecane posty

Gość Matacz,.,.,.,,.,
ja nie sprowadzam do poziomu dypy bo to nie ja ewentualną zdrajczynię wygonie z domu za takie coś - wiec nie pisz głupot do poziomu dypy sprowadza kazdy ten , kto wywala partnera za zdradę . gdzie miłosc sie konczy na własnie dupie :)

Gość keysome
Mezczyzni,zaznaczam 'mezczyzni' rozmawiaja ze swoimi kobietami o problemach, a nie z dnia na dzien uciekaja,twierdzac,ze od dawna bylo im zle. Jesli tak robia,oznacza to najczesciej,ze ida posuwac kogos innego i nie ma co po nich plakac,bo zwyczajnie na to nie zasluguja.

Gość keysome
Oczywiscie,ze sa takie zwiazki. A rzeczeni panowie z partnerkami mlodszymi o polowe maja problem z zaakceptowaniem swojego wieku,podobnie jak panie 40letnie wiazace sie z chlopcami 20letnimi.To proste. Ja akurat jestem w stanie zaakceptowac jednorazowy wyskok ale nie zdrade emocjonalna,romans trwajacy miesiace. Tu juz nie ma milosci.

Gość Matacz,.,.,.,,.,
o czym ty chesz rozmawiac ? jak wiesz o przebiegu rozmowy , jak juz nie jedna takowa bła i tylko dana kobieta nie zauwazyła ze faktycznie była ! wy to byscie tylko gadały i gadały , sorki , ale nagle nie bedziesz miala oczu zielonych jak masz brazowe . i domniemam ze zrozumiesz przenosnie

Gość keysome
Ty jestes glupi?Bo jesli masz jakis niedowlad umyslowy to poinformuj, nie bedziemy odpowiadac.Serio. Jestes w stanie sklecic jedno zdanie prawidlowo?

Gość Matacz,.,.,.,,.,
No i tyle twego ? na nic wiecej cie nie stac jak na ublizanie ? do hołoty pisze hałotycznie

Gość keysome
Przykro mi ale nigdzie Cie nie obrazilam,prowadzilam normalna rozmowe. W ostatnim poscie zadalam pytanie,nie stwierdzilam faktu. Nie dosc,ze haotycznie,to jeszcze byk na byku i bez zrozumienia czytanego tekstu.A teraz powiedz no...ile masz lat?Rozwiodles sie juz?I dlaczego nie?hm?

Gość keysome
Nie spodziewalam sie odpowiedzi. Rada na przyszlosc:jezeli normalnemu czlowiekowi 50 osob mowi,ze sie myli, to ten czlowiek siada i zastanawia sie czy aby nie maja racji.Tylko glupiec uwaza sie za nieomylnego. Moze warto zweryfikowac swoje poglady i przestac sobie wmawiac ,ze sie wszystkie rozumy pozjadalo?

Gość przytulam :)
🌻 wiem jak się możesz czuć :( a poczucie własnej wartości osiąga wartość ujemną niestety anic się niby nie zmieniło tylko (aż) ten On przestał patrzeć dotykać być