Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fsafssfsfs

Od wczoraj jestem sama... cały czas analizuję

Polecane posty

Gość fsafssfsfs

gdzie popełniłam błąd lub gdzie się nie wykazałam, że mnie nie chciał. Bardzo boli mnie serce i strasznie cierpię :( Dodatkowo cały czas zastanawiam się jaka będzie jego kolejna dziewczyna. Czy będzie ładniejsza, mądrzejsza, lepsza ode mnie w łóżku...? Myślęo tym wszystkim :( Już się boję, co on będzie robićdziś czy jutro, czy nie wyrwie jakiejś na jedną noc, albo czy nagle nie pozna "miłości swojego życia" i będzie siętym obnosić. Moje poczucie własnej wartości sięgnęło dna, a ja go kocham ;(

Gość fsafssfsfs
Sanitas, no tak, ale to on ze mną zerwał, bo ja nie spełniałam jego oczekiwań, a nie na odwrót

po co ty się zastanawiasz jaką sobie znajdzie jeśli nie akceptuje to nie szukaj takiego co cię zaakceptuje

Gość fsafssfsfs
Myszka, nie wiem po co, strasznie mnie to męczy i nie mogęprzestać o tym myśleć:( Po prostu czuję się nic niewarta i pewnie dlatego. I każda wydaje mi się dla niego lepsza ode mnie.

i chyba mu o to chodziło byś się pogłębiała w czarnych myślach daj spokój nie był wart skoro odszedł ! masz przed sobą piękny słoneczny weekend idz na spacer nawet sama park rzeka (nie wiem gdzie mieszkasz ) odpocznij odpręż się i pozytywne myślenie

Gość fsafssfsfs
Nie, on nie jest zły, nie chciał mnie skrzywdzić. Po prostu uznał, że nie ma sensu tego ciągnąć i to strata czasu dla nas. Choć ja tak nie uważałam

nie był zły ? ocknij się bronisz go nie bądź ślepo zapatrzona ! gdyby było ok to by nie odszedł

Gość Matacz,.,.,.,,..
srutututu majtki z drutu , na szczescie kobiet jest wiecej niz mezczyzn i mamy wybór ! nie ty to inna łski bez .

Gość Matacz,.,.,.,,.,
srutututu majtki z drutu , na szczescie kobiet jest wiecej niz mezczyzn i mamy wybór ! nie ty to inna łski bez .

Gość keysome
Zawsze trudniej jest gdy ktos Cie zostawia, niz gdy to Ty odchodzisz. Wiem,ze to banal...ale wszystko minie.Zajmij sie czyms,znajdz sobie zajecie.Ja od 2 tygodni jestem singlem i powiem Ci,ze coraz mocniej czuje,ze to decyzja mojego zycia. Czasem trzeba pojsc w inna strone ,zeby bylo lepiej.Pomysl czy bys z nim byla szczesliwa?Pewnie nie.

Gość dshfhasf
więcej? zależy w jakiej grupie wiekowej. jest też tłum tych nieatrakcyjnych:D

Gość Matacz,.,.,.,,.,
niektore z nikim szczesliwe nie beda - wez to pod uwagę

Gość fsafssfsfs
Właśnie chodzi o to, że mi było dobrze. I to rozstanie bardzo mnie zaskoczyło, bo "psuć" zaczęło sięjakiś tydzieńtemu, choć on twierdzi, że już dawno. I mówił, że już nie jest tak jak na początku (a byliśmy razem zaledwie pół roku :O)...

Gość fsafssfsfs
Ja mam 21 lat i on był moim pierwszym, on natomiast 27 i jego "historia" jest o wiele dłuższa i bogatsza

Gość Matacz,.,.,.,,.,
by wyrwac kobiete ładną wcale pieknym byc nie trzeba i doskonale o tym wiesz ,a jak nie to sie rozejrzyj w koło / poza tym My wiekowi mamy wybór jak w młodkach tak w rowiesniczkach i starszych , kobiety - juz nie ma tak łapu capu zaden 20 paro latek za stara rure sie nie wezmie na powoaznie , odwrotnie a i owszem , zycie to wyraznie pokazuje

Gość keysome
Jasne,tak jak dla niektorych mezczyzn zadna kobieta nie jest wystarczajaco dobra.

Gość keysome
Matacz,w dziwnym towarzystwie sie obracasz.

Gość Kader
Masz 21 lat. Poznasz jeszcze wielu fajnych facetów. A o tym zapomnisz. To tylko kwestia czasu.

Gość Matacz,.,.,.,,.,
jakie dziwne to sie dzieje w około wszytkich , a nie mnie , tylko wiekszosc jest slepa , alebo jeszcze nie zwróciła uwagi na pewne sprawy .

Gość co za konus!
Ja też od wczoraj jestem wolna. Ten kutas zmarnował mi ponad 4 lata życia :(

Gość Matacz,.,.,.,,.,
wczoraj ukochany - dzis kutas i ty sie dziwisz , ze cie zostawił - MIAŁ RACJE !!!

Gość co za konus!
Nie, ukochanym nie był od trzech tygodni.

Gość Matacz,.,.,.,,.,
co za roznica ? ja pikole ale kretynka

Gość co za konus!
No cóż, nie musisz się przedstawiać. Czy to nie Ty przypadkiem jesteś tym starym frajerem zdradzającym żonę? To wiele tłumaczy. :) Pluj żółcią, nie zamierzam odpowiadać na Twoje wpisy.

Gość Matacz,.,.,.,,.,
ale gdzie tu złosć ! po prostu cie zostawił bo byłas daremna i to cie boli ! nikt nie zostawia kogoś kto mu pasuje i jest siwtny

Gość fsafssfsfs
Matacz, kop leżącego...

Gość Matacz,.,.,.,,.,
a co moze go głaskac ? przytulać ? sory babory , ale ona nie straciła dzeecka , ją zostawił faceta i na pewno nie bez powodu !!

Gość keysome
Matacz...oczywiscie,ze kobieta przecietnej urody moze miec przystojnego mezczyzne ,i oczywiscie ,ze kobiety 30+ maja powodzenie u mlodszych i starszych. To,ze Ty jestes podstarzalym facetem z kryzysem i sprowadzasz uczucia i relacje miedzyludzkie do poziomu dupy nie oznacza,ze caly swiat tak ma.

Gość Matacz,.,.,.,,.,
ale kto tu o dipie pisze w kwesti owej roznicy wieku ? powodzenie u młodszych 30+ kobiety mają , ale tylko w kwesti ciekawosci sesualnej , tylko jakies wyjatki takich zwiazków (krótkotrwałych) konczą sie byciem razem , odwrotnie jak sama wiesz jest inaczej nie jeden starszy Pan jak bys to okresiła ma od siebie kobiete młodsza tak , ze mogła by byc jego córką .