Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość joshua.26

Dziwne zachowanie dziewczyny!!!

Polecane posty

Gość joshua.26

Od kilku miesięcy spotykam się z taką jedną dziewczyną. Fajna jest, ładna, ale troszkę przy kości. Tak do 7 kg nadwagi myślę. Podoba się facetom.WIem,że o siebie dba, stosuje diete, chodzi od lat na siłownie. Ale jednak uważam,że stać mnie na kogoś lepszego(chyba,że ona schudnie). Po 3 miesiącach poszliśmy do łóżka. Było naprawdę fajnie. I wiecie co? ona jakoś zaczęła rozluźniać naszą relacje. Chciałem sprowadzić nasz " związek" do nocnych spotkań, nie oszukujmy się,mam swoje potrzeby, a wiem,że ona nie jest tą jedyna. Lubię ją, świetnie się czuję w jej towarzystwie, ale chciałbym jakąś szczuplejszą dzewczyne. Przechodząc do sedna, napisałem jej esa, co robi w czwartek w nocy, ona odpisala,ze napewno śpi. Chcialem nie wyjsc na durnia,napisalem,ze mam na mysli wieczor, po 20, powiedizała,że będzie zmęczona. Sama w esach podkersla,ze woli popoludnia. Ale ja wolalbym wieczory. Wczoraj napisalem jej esa, ze jade na kolacje o 22, niedaleko jej domu do restauracji,i czy moge ja zaprosic(potem pojechalibysmy do mnie lub do niej). Odpisala,ze uwielbia moje poczucie humoru. Nie zrozumialem,zapytalem czy sie zobaczymy. Ona,ze to dla niej za pozno, i,ze ne uwaza tego za dobrą porę. Moge zabrac do knajpy o 22 kogos innego a z nia sie spotkac gdy obydwoje znajdziemy czas. No co jest grane? seks byl super. Poznalem ją na portalu randkowym. Spotykam się z jeszcze jedna, fajna dziewczyna. Nie chcialbym,żeby się spotkały. Jak to wszystko rozplanować. Proszę bez głupich komentarzy. Wiem,że jestem dupkiem, życie. O co jej moze chodzic? Sama powiedziala,ze dobrze sie ze soba bawimy,lubimy sie,ale póki co trudno jej stwierdzic,czy chce czegos wiecej. Wiec dlaczego nie godzi sie na te spotkania niezobowiazujace wieczorem?

Gość joshua.26
Naprawdę nikt nie może mi cos poradzić? moze jakas dziewczyna bedzie wiedziec?

Moze jej nie było tak fajnie w łóżku jak tobie;):D.... Radzę ci zacząć ją traktowac z szacunkiem,albo przestanie z tobą sypiać. Dziewczyna kapnęła się w jakim szeregu chcesz ją ustawić. Teraz próbuje ci uświadomić,ze zle robisz. Jeśli nie zrozumiesz, to zapewne się wycofa.

Gość ..misio krzysio..
czekan na kase za tamten raz mysli ze sie w koncu domyslisz

Gość joshua.26
podnieca mnie jej pierdzenie w trakcie seksu. az szyby w oknach drza

Radzę zaczernić nicka. To forum jest pełne onanistów czekających na okazję,by komuś dosr ać

Gość koles27
Coś mi się wydaje że kiepski jesteś w te klocki.

Radzę zaczernić nicka,albo znów jakiś zahukany w życiu osobistym onanista,bedzie chcial odbic sobie czesciowo swoje niepowodzenia, dokuczajac tobie

g upie forum. myślalam,ze moje posty się nie dodają. A może po prostu jesteś cieniutki?i nie tak cudny za jakiego się uważasz?? skoro, ona " grubaska" nie mdleje na twoj widok?:D pewnie juz spotyka sie z jakims ciachem

Gość PIEKACA DUPKA
ale z ciebie kutafon, zycze ci zeby ta laska cie kopnel agleboko w dupe...jestes debilem bez klasy, laska wydaje ci sie za gruba ale kutasa bys pomoczyl co?