Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość patryska1

male piersi...

Polecane posty

Gość tomo xxx
spoko sutki

Gość onazakochana
Mam takie same tylko chudszy brzuch i to wygląda inaczej.

Gość lolololokhhhkkkk
masz taki sam typ spoko sutków?

Gość Pad14
Ladne,pobawilbym sie nimi

Gość gość
Kształtne

Gość gość
po karmieniu mojego maluszka gdy zobaczyłam w jakim stanie jest mój biust byłam załamana.piersi w ogóle nie były jędrne i sterczące jak kiedyś.strasznie opadły(miałam wrażenie że do pasa) bardzo źle się czułam i wstydziłam.spróbowałam tabletek i na efekty nie musiałam długo czekać. po 3 miesiącach stosowania zobaczyłam ogromną różnicę. piersi jędrne sterczące skóra napięta większy rozmiar stanika.wyglądam lepiej niż kiedykolwiek nie mogę się nadziwić jestem zachywcona!!! http://intymnosc.pl/uff/lekarz/zestaw-perfect-bust-150ml-p-812.html

Gość D_H
A ja mam mikroskopijny rozmiar 65a / aa, takiego stanika nawet nie można kupić w normalnym sklepie w PL, musiałam kupować na allegro, koszmar, jestem mega, mega płaska, zawsze będę sama, nikt normalny mnie nie zechce :(

Gość D_H
Miałam kolegę z którym uprawiałam sex, ale miałam tylko raz orgazm, jak miałam na sobie tunikę :( i w ogóle dobrze się czułam tylko w nocy, po ciemku. Zoperowałam sobie nos, ale cycki chyba też będę musiała, niby nie byłam przekonana do silikonu ale chyba lepsze to niż płaska (a wręcz wklęsła) klata... :(

Gość WykwalifikowanySprzatacz
Sliczne masz piersi. Powaznie nie masz czego sie wstydzic

Gość WykwalifikowanySprzatacz
Ciekawe jak bardzo by jechali jak by wstawic zdjecie fiuta ( pisze ogolnie nie o swoim)

Gość gość
Przez długi czas byłam sceptycznie nastawiona wobec wszelkich ziółek czy tabletek powiększających biust - naczytałam się i nasłuchałam o tym,że środki tego typu w ogóle nie działają. Postanowiłam jednak zaryzykować i na własnej osobie przekonać się o skuteczności tabletek. Wybrałam środek,który otrzymał dużo pozytywnych opinii na wielu stronach internetowych. Kupiłam tabletki Perfect Bust http://intymnosc.pl/aff/jackie/perfect-bust-90tab-tabletki-stymulujace-zwrost-piersi-p-709.html i stosowałam przez długi czas. Efekty nie były widoczne od razu,ale po pewnym czasie zauważyłam różnicę. Mogę potwierdzić - te tabletki działają :)

Gość D_H
Spam... takie reklamy nam tu niepotrzebne... na niedorozwój biustu to tylko skaplel + silikon...

Gość D_H
A piersi patryski są nieporównywalnie większe od moich ;(

Gość gość
nice tits

Gość mizzo5
TO DZIAŁA NA 100% ---> www.sho.rtlink.de/piersibreastfast