Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poczatkuuujaca 25

Chyba jestem DZIWNA /O

Polecane posty

Gość poczatkuuujaca 25

wspolzycie rozpoczelam jakies 2 mies temu w wieku 25 lat w sumie wczesniej moj poprzedni facet nigdy nie wykazywal zadnych potrzeb seksualnych wiec oprocz przytulania i calowania nic nie bylo...zastanawiam sie jak tak czytam forum ze chyba jestem dziwna bo nigdy nie czulam sie jakos napalona ze potzrebowalam seksu i nigdy nie odczuwalam potzreby masturbacji... orgazm mam ale tylko lechtaczkowy podczas palcowki co do seksu jest i troche obojetny chec pojawia sie dop jak moj facet zaczyna dzialac ale jest to glownie uczucie bycia mokra niz chec penetracji...moze dla tego ze nie odczuwam z tego przyjemnosci?? :/

Gość Tjaaa26
to chyba normalne na poczatku

Nie radzę ci czerpać wiedzy o życiu seksualnym z tego foruma. :) Acha, wiedz, że większość kobiet kłamie o orgazmach i o tym, jakie to przyjemne posuwanie jest.🖐️

Gość poczatkuuujaca 25
moze masz racje bo poczulam sie dziwnie ze niemam potrzeby masturbacji itp :/ ale moze rzeczywiscie tutaj ludzie sciemniaja

Gość bo ponieważ
Moim skromnym zdaniem to co nazywasz orgazmem to nie orgazm tylko podniecenie.

Gość spoko wodza1
wyrobisz się na czas.

moje poczatki byly odlotowe, a moze trafilam na odpowiedniego faceta daj sobie czasu, a moze inny facet bedzie dzialal inaczej ja tez nie mialam potrzeby masturbacji