Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

19perelka89

gule podskorne

Polecane posty

Wiem, wiem... już multum tematów powstało na ten temat... setki osób piszących o tym problemie.... i kolejna ja, która z tym walczy. Jestem dwa miesiące po kuracji Roaccutane. Z twarzy trądzik znikł... pozostały oczywiście wszystkie dziury, czy jak to ludzie zwią "blizny" po 9 latach meczarni i cierpienia... Pozostał u mnie trądzik, albo moze cos innego? w dolnej czesci plecow, na udach, posladkach, w pachwinach - czy ktos wie jak sobie z nim tutaj poradzic? Pojawiaja mi sie tam gule podskorne, takie sine i bolesne. Czasami mam miesiace ze chodzic nie moge, bo to boli i potem jak pekaja to sprawiaja ze jeszcze sie gorzej czuje, bo to nie tylko krew ale jakis plyn sie wydziela (moze ropa?). Czy ktos nie mial tego ?? Juz sama nie wiem jak sobie z tym radzic? Dieta? Sport? Czego unikac? Czy to byc moze problem z hormonami? Jak naturalnie leczyc?

nieeee, to nie moze byc tluszczak,bo nie moge go przesunać... raczej cos zwiazanego z hormonami...trazikiem.... ktos ma pomysl ???? na pewno jest tutaj pelno osob ktore zagaja sie z tym problemem!!

Gość FIKOŁAJ
a jak wygląda Twoja dieta ?