Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ........D.......

Kolega erotoman. Jak go utemperowac?

Polecane posty

Gość ........D.......

Znacie jakies sposoby na utemperowanie kolegow erotomanow? Mam takiego jednego u siebie w dziale. Potrafi przyjsc do mnie, polozyc brode na moim ramieniu, szeptac cos na ucho, odgarniac moje wlosy, glaskac po glowie, a nawet zsuwac ramiaczka od mojego stanika. Wczoraj stanal na wprost mnie i objal w pasie, a nastepnie wlozyc swoje dlonie do mich tylnich kieszeni spodni. Oczywiscie stanowczo zwrocilam mu uwage, zaczelam po prac gazeta po glowie, straszyc swoim mezem, a on nic. W ogole sie tym nie przejal i malo tego powiedzial: ze mam sexi bioderka i ladnie pachne. Jak postepowac z takimi typami spod ciemnej gwiazdy?

Gość Staszku-umyj-włosy :)
"Wczoraj stanal na wprost mnie i objal w pasie, a nastepnie wlozyc swoje dlonie do mich tylnich kieszeni spodni." mosze kcial tylko ogrzac dłonie.:)

Erotoman ? hahaha...nie...to facet z fantazją , pragnący potwierdzenia swojej seksualności . Nie bój się , kiedy się zorientuje , że "przystajesz" na takie zajawki , przestanie . W każdym razie nie jest to erotoman.

Gość Lara ja Cie lubie
ale kurva co Ty gadasz? :) Toż to zbok jakis :o Ja bym z liścia strzeliła, tak, że by wrócił zaraz na swoje miejsce. Dla mnie to molestowanie w miejscu pracy i podlega pod ospowiednie paragrafy.

Gość andriusss2304
zrobic mu zimna awanture

Gość ........D.......
Jest dobrym wspolpracownikiem, robi to co do niego nalezy. Ale z tymi "gestami sympatii" przegina. Juz nie wiem jak reagowac na te jego zaczepki. On w ogole nie respektuje moich sprzeciwow.

Gość dredes
A pociąga Cię czy tylko taka porządna jesteś?

"ale kurva co Ty gadasz? Toż to zbok jakis Ja bym z liścia strzeliła, tak, że by wrócił zaraz na swoje miejsce. Dla mnie to molestowanie w miejscu pracy i podlega pod ospowiednie paragrafy." No...co....gadam co mi ślina na jęzor przyniesie (czytaj ...palce). To moje zdanie i opinia. Erotoman to taki gawędziarz i "cieleśniak" na każdym poziomie...więc ten jest raczej mało dokuczliwy :) Dowody sympatii sa cool.... Męczą , ale jest prosty sposób na natręta....z liścia mu ? :)))))

Gość kwjfnejdn
powiedz ze nie zyczysz sobie dotykania chyba ze chce zgloszenia na policje z takimi durniami trzeba konkretnie

przecież ty to lubisz. a faceci widzą, że jesteś łatwa i dajesz się dotykać. ­ ja bym takiemu kolesiowi dała w pysk, albo w jeszcze inne miejsce :classic_cool: i byłby spokój.

Gość hehe :D
koles niezly jest. a ty jakas puszczalska, skoro dajesz mu wsunac jego dlonie do kieszeni swoich spodni. a jak ci wsadzi reke w majtki to zaprotestujesz? jak ja nie lubie takich cnotek... lubia dotyk facetow, a dla zasady bija piane i probuja udowodnic swiatu za wszelka cene jakie to sa porzadne.

Gość Retys
Jak postępować? Ostro i brutalnie. Lać w mordę. Najpierw prawym sierpowym, potem - lewym prostym. Jak mu jucha z nosa pójdzie - zrozumie. Jeśli będziesz się z nim ceregielić, jutro wsadzi Ci rękę do majtek. I będzie śmiał się z twojej grzeczności...

Gość kumpel, co chce być kumplem
Dać mu po gębie i uciekać przed takimi...