Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość desperacko_potrzebuje_pomocy

Schudnąć błyskawicznie...

Polecane posty

Witam wszystkich, mam takie pytanie. Czy jak będę jeść tydzień tylko białka jajek, pić odtłuszczony jogurt naturalny i jeść tuńczyka z puszki w wodzie. Schudnę 5kg? Wiem pewnie zaraz usłyszę, że to wariactwo. Niestety moja praca tego wymaga, a przez swoją głupotę się zaniedbałam. Może lepsza będzie głodówka. Już nie wiem co mam robić pomóżcie.

Gość No chyba zartujesz. Nie
schudniesz. W takim czasie? Tylko glodowka, przy czym rozwalisz sobie metabolizm. Ale tylko glodowka + srodki moczopedne

Gość zuuska90
Ja kiedyś schudłam ponad 5 kg w tydzien, ale tylko piłam alkohol i waliłam w nocha,moze kilka razy coś przegryzlam :P Jeśli chodzi o normalne sposoby to chyba pozostaje Ci głodówka, ale jak ktoś wyżej wspomniał,możesz rozjebać sobie metabolizm.

Czytałam, że na Diecie dukana w pierwszej fazie można tyle schudnąć w 5 dni. Czyżby mit? :(

Gość hjerrer
ale z b, duzej nadwagi

To jest możliwe. Z tym, że przede wszystkim utracisz wodę, a po tym tygodniu odzyskasz to, co utraciłaś. Ja schudłam 6 kg ale w miesiąc. Powiedz...chcesz po prostu za tydzień ładnie wyglądać, a po tygodniu już nie, czy chcesz schudnąć trwale?

Gość szatrtatka
ja robie od poniedzialku amerykanska , mam tylko 3 kg do zrzucenia i mysle ze sie uda a potem 1000 kcal zwiekszajac o 100 kcal co tydzien az dojde do 1600 -1800 i tak bede miec zamiar jesc

Muszę schudnąć błyskawicznie gdyż tego wymaga moja praca jak już wcześniej wspomniałam. Nie mam dużej nadwagi, ale moje wymiary nie są idealne. Nie mam innego wyjścia ani czasu na rozsądną dietę. :( Od jutra startuję z dietą max 300kcal na dzień w tym tylko produkty zawierające dużą ilość białka. Do tego siłownia. Mogę chodzić po ścianach, omdlewać, wyniszczać organizm. Wiem o tym, ale nie mogę stracić pracy, nie teraz. Wiem, że to czyste szaleństwo, ale sytuacja jest totalnie podbramkowa. Jak zejdę do odpowiednich wymiarów zacznę stopniowo zwiększać ilość spożywanych kcal. Mam nadzieję, że jak będzie jojo to tylko 1kg. :( Po tej szaleńczej diecie mam zamiar całkowicie zmienić swój jadłospis na stałe i nigdy nie doprowadzić się znowu do takiego stanu... Mam nadzieję, że schudnę te 5kg. Trzymajcie kciuki. szatrtatka powodzenia na diecie amerykańskiej, na pewno się uda, trzymam kciuki :)

Gość szatratka
Dziwki ty tez dasz rade bo sie da trzymam kciuki

Gość mmmmmmmmmmmnbvcxxa
Jedz pomidory, kilo to tylko 200 kalorii, a są mega moczopędne. Pij pokrzywę. I po tygodniu jedz mało, ale mądrze.

Gość utfcb
Caly dzien 7 dni tylko pomdoru zeby na zoladku siadly

Gość maniana 11
pij senes przeczyści cię i jakieś soki, wodę powinno zlecieć a potem jakaś rozsądna dieta

Dziękuję wszystkim za rady. Zrobię jak mówicie, już zaczęłam swoją dietkę i ćwiczenia na siłowni. Będzie dobrze :) Zaczynam myśleć pozytywnie.

Gość ooobosheee
autorko puknij sie w glowe ale tak porzadnie

Karolina.nova ćwiczę 1h cardio potem troche na brzuch. ooobosheee sam/sama stuknij się porządnie w głowe. Nie oceniaj nie znając sytuacji.