Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maturzystka 201333

LOGISTYKA??? jaka praca

Polecane posty

Gość maturzystka 201333

jaka praca po logistyce, licze na wasze odpowiedzi

Gość maturzystka 201333
dobra, spadaj

Gość looooska
Mysle ze gdzies w firmach transportowych na pewno tak. Polecam wczesniej to sprawdzić jeszcze przed podjęciem decyzji własnie o wyborze odpowiedniego kierunku. A jesli juz wybierzesz ten to zerknij np. do Cosinusa bo tam mozna zaczac sie uczyć na tym kierunku.

Gość sssssddrheszujhrs
moja koleżanka po tym robi fast-foody w barze a nie skończyła złej uczelni tylko jedną z tych publicznych, wygrywających rankingi. To może były dobre studia, ale teraz na rynku jest zbyt wielu absolwentów nie tylko logistyki ale wszystkiego, więc z pracą jest jak jest, czyli nieciekawie :O

Gość gość
A co powiecei o tym kierunku w szkole policealnej ? Myslicie ze warto jest sie tam wybrać ? Pomoze to potem na przykład dostac sie na studia?

Gość gość
Dlatego ja postanowiłam ze nie bede tracic az tyle lat na naukę , wybrałam pokrewny kierunek ale w szkole policealnej Cosinus i po prostu już teraz ucząc sie pracuje. Jak przyjdą lepsze czasy pójde na studia.

Gość gość
Nie wiem dlaczego, ale w naszym kraju mowia ze studia sa najwazniejsze i jesli nie dostaniemy sie na wymarzony kierunek to bierzemy co zostanie. A to najwiekszy bład. Mozna spokojnie przeczekac, dac sobie 2 lata nawet na szkołe policealną i bez stresu potem znowu atakowąc studia.

Gość gość
Moim zdaniem to wcale nie jest głupie, bardzo wiele osób decyduje sie własnie na szkoły policealne i wydaje mi sie ze jest to naprawde bardzo dobry wybór.