Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość małamilka23

jak poradzić sobie z łuszczycą?

Polecane posty

Gość lami9er
witam, jestem osobą która promuje zdrowie, czy słyszeliście Państwo o produkcie Laminine? jest niezwykle pomocny przy łuszczycy i wielu innych problemach zdrowotnych czy chorobach. W Polsce jest on jednak nadal dość mało znany. Zapraszam do obejrzenia krótkiego filmiku na temat efektu przy łuszczycy https://www.youtube.com/watch?v=FpGtzpZe4mo Ja mam dostęp do tego produktu, jeśli Państwa interesuje ten produkt, prosze o wiadomość na mój mail: lami9er@wp.pl

Gość gość
Ja mam problem z łuszczycą skóry głowy i to dość poważny :( Byłam oczywiście u lekarza, biorę leki, ale doraźnie pomaga mi wcieranie Nefretu. To taki naturalny preparat. Dzięki niemu nie wypadły mi wszystkie włosy.

Gość gość
Mam łuszczycę od listopada ubiegłego roku. po drodze były już novate, lirinden A, protopic, leki antyhistaminowe, maści barierowe maści z b5 i inne cuda. Ostatnio zapomniałem zabrać maści z domu wyjeżdżając do znajomych do poznania i przypadkiem natrafiłem na sklep konopny kupiłem serum i konopne essenz dla chorej skóry a od środka olej CBD essenz 5% . Jest nieziemska poprawa. skóra nie pęka, zaczęła grubieć. wystarczy posmarować rano i wieczorem. Mam nadzieję, że pomogę komukolwiek można kupić online na www.konopiafarmacja.pl

Gość gość
gość 2018.10.19 Gdzie mogę dostać ten preparat? Chętnie przetestuję.

Gość gość
  Dnia 30.11.2018 o 09:40, Gość gość napisał:

gość 2018.11.26 możesz w łatwy sposób zamówić go na tej stronie: http://www.nefret.pl/#zamowienie, ja tak robię.

Dzięki za podesłanie strony. Na pewno zamówię sobie Nefret, pewnie od razu dwie butelki, bo nie są za duże, a czytałam, że trzeba go chwilę wcierać. 

Gość KajaPawłowicz

Mi pomogła maść z konopi ze strony: www.konompnymarket.pl więc mogę Ci polecić. Stosowałam jakieś 2-3 miesiące łącznie i problem całkowicie zniknął.

Gość gość
  Dnia 6.12.2018 o 11:20, Gość gość napisał:

Dzięki za podesłanie strony. Na pewno zamówię sobie Nefret, pewnie od razu dwie butelki, bo nie są za duże, a czytałam, że trzeba go chwilę wcierać. 

Polecam, w przypadku łuszczycy nie trafiłam jeszcze na nic lepszego. 

Gość gość

W przypadku kiedy chcecie trochę złagodzić problem to polecam włąsnie takie dodatkowe specyfiki. Ja biorę od pół roku Neoglandynę i jest super!

Witajcie

Łuszczycy nie da się wyleczyć, z uwagi na fakt że jest to choroba autoimmunologiczna, ale da się ją wyciszyć tz. jakby uspać aby objawy nie uprzykrzały życia.  Niedawno moja znajoma nalazła sposób na wyciszenie łuszczycowego zapalenia stawów. W jej przypadku poprawę zaobserwowała już po miesiącu od rozpoczęcia kuracji. Przedtem była na methotrexat, który dodatkowo wywoływał u niej wypadanie włosów oraz odchodzenie paznokci od macierza. Jej życie nie wyglądało kolorowo, codziennie przed pracą jechała na zastrzyk z Ketonal aby mogła funkcjonować w pracy. Jak sama o sobie opowiada trudność sprawiały jej najprostsze czynności, jak umycie włosów czy wejście do samochodu. Jeżeli chciała byś poznać szczegóły kuracji zapraszam do kontaktu za pośrednictwem poczty klaudiabialy@gazeta.pl lub poprzez Facebookwww.facebook.com/klaudia.bialy?ref=bookmarks

Gość Wiolata

na łuszczycę można zaradzić terapią ozonem medycznym, który bardzo pozytywnie działa na naszą skórę i organizm - ja się na tą terapię zdecydowałam i pojechałam do Corten Medic w Radomiu, bardzo jestem z efektów po całej serii zabiegów 

Wiem że moja przyjaciółka miała problemy z łuszczycą pomogły jej zabiegi w Klinice Włosów we Wrocławiu. Wiem że zanim poszła na badania to miała zrobione dokładne badanie, dostała też specjalen kosmetyki lecznicze. 

Gość gość

leczenie łuszczycy www.lenartowiczclinic.pl

Gość gość

Choruję na łuszczycę już wiele lat. To, co najbardziej mi pomogło polepszyć stan skóry to sesje w komorze hiperbarycznej w Atamedzie. 

Gość niess

Moim zdaniem wartyo dowiedziec sie czegos o lunazynie, ten produkt moze byc naprawde innowacyjny i odkrywczy...

Gość lamprt

A skad bierzesz informacje o lunazynie? fascynuje mnie ten temat, natomiast malo na razie jest polskich źródeł wiekszosc po angielsku

Gość anka

ja używam dexerylu kremu do mycia i kremu do smarowania. skóra jest nawilżona i nie swędzi. trzeba tylko regularnie stosować

Gość Gość

Pomada.ojca Grzegorza Sroki do.mycia. Boniderm. Dobry na trądzik,ale na etykiecie wpisana też łuszczyca.Może pomoże.

Gość helka

ja także stosuję te kremy dexeryl, u nas cała rodzina ma problemy ze skórą, ja cierpię na łuszczycę. nie używamy już żadnych mydeł ani innych drogeryjnych specyfików, tylko te kremy .skóra jest po nich rzeczywiście dobrze nawilżona i nie swędzi