Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość usa la la

w koncu ktos glosno mowi o polskich mediach

Polecane posty

Gość usa la la

Kolonko powiedzial w tym wywiadzie dokladnie to co i ja mysle. Ile moznaczytac o Madzi? Nie wspomne juz o zasuwanym dachu...nie zasuneli dachu... kto jest odpowiedzialnyza zasuwanie dachu? dach nie zasuniety...drogi dach a nie mozna zasunac...omg!!!!!!! http://wiadomosci.onet.pl/tylko-w-onecie/jakis-gowniarz-mowi-mi-jak-mam-zyc,1,5282153,wiadomosc.html

Gość o a mialam go za bufona
calkiem interesujacy artykul i jaki prawdziwy.

Gość usa la la
tez mialam go za bufona i szpanera...ale wywiad swietny i jaki prawdziwy...

a ja zawsze dobrze myslala o tym człowieku . A wywiad- krotko zwięźle i na temat. I jak ze prawdziwie! :)

Cytat: "Z dumą zmierzamy z umalowanymi na biało-czerwono twarzami na mecz, kibicując jedenastu patałachom na boisku, a wstydzimy się zawiesić flagę polską w oknie, by nie być posądzonym o jakiś wojujący konserwatyzm." Pełna zgoda, szkoda tylko, że nie dodał dlaczego Polacy wpadają w taki absurd! Otóż patriotyzm jest na każdym kroku wyśmiewany w mediach takich jak TVN czy Gazeta Wyborcza. Jest wyśmiewany lub porównywany do nazizmu, bo jeśli ktoś wywiesi Polską Flagę za która umierali nasi przodkowie, to wg tych mediów jest faszystą, nazistą i mordercą.

Gość usa la la
krwawy... szkoda tylko, ze Polacy tak strasznie przejmuja sie tym co inni o nich mowia - jak mam ochote wywiesic flage to ja wywieszam i mam gleboko to, co o mnie mowia (pod warunkiem, ze nie lamie prawa w jakis sposob). W Polsce to wlasciwie nic robic "nie wypada" - bo co inni powiedza....

Gość Luz de los Andes
tez tak mysle-to "co ludzie pomysla" i "czy wypada?"naprawde nie jest konieczne,ale takie...polskie ;-)Kiedy przejezdzam do kraju zaraz to odczuwam...