Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Facet nie musi być ciekawy

Facet może być nudziarzem, ma sobie w życiu radzić

Polecane posty

Gość Facet nie musi być ciekawy

Może być typem mruka, co żyje tylko pracą, ważne żeby był zaradny

Gość Staszku-umyj-włosy :)
Yeee!! :)

Gość facet musi umiec
zarabiac pieniadze, a towarzyski, ekspresyjny imprezowy student to czesto zyciowa pipka

Gość Mondeppi
ja jestem życiową pipką, bo dla mnie pieniądze są na szarym końcu łańcucha potrzeb... wystarczy, że mogę się minimalnie utrzymać... więcej mi nie potrzeba. Czasami zaradność = bycie dupkiem i żerowanie na innych, jeżeli takie coś nazwiemy pożądanym podejściem do życia, to widocznie ludzie tacy, jak ja tutaj nie pasują. Trzeba tylko zwrócić uwagę na jedną podstawową zasadę świata - każdy ma prawo żyć jak chce...:)

Gość zdenerwowanytymwszystkim
jednym słowem nie ma miłości ze strony kobiet tylko czysty materializm i zakłamana obłuda, egoizm, wyrachowanie, podłość...

Gość Mondeppi
zdenerwowanytymwszystkim - ja jestem ewolucjonistą, więc w miłość nawet nie wierzę... im bardziej zainteresujemy się psychologią pożądania i chemią mózgu, tym bardziej wpadniemy w pułapkę naukowej interpretacji rzeczy oczywistych. Po tym wiadomo, to co oczywiste już nie wygląda tak samo i nie traktujemy miłości jak czegoś nadzwyczajnego i mistycznego. - Chociaż z przyziemnych uczuć - miłość jest jednym z najpiękniejszych:)

Gość facet musi sobie radzic
przede wszystkim finansowo

czym zatem taka kobieta różni się od tej co stoi przy drodze w zasadzie niczym, tylko małym szczegółem ta przy drodze nie oszukuje o co jej konkretnie chodzi może nawet jest bardziej wartościowa od tej, która siedzi z jednym przez całe życie okłamując go niemal we wszystkich aspektach ich życia mówi niemal każdego dnia kocham Ciebie, ale gdyby tylko przestał dobrze zarabiać miłość nagle by wyparowała... jakimi podłymi stworzeniami są kobiety zawsze będę sam, nigdy nie zaufam żadnej

Gość bnbvnvbv
"jednym słowem nie ma miłości ze strony kobiet tylko czysty materializm i zakłamana obłuda, egoizm, wyrachowanie, podłość..." oczywiscie ze tak a one jeszcze od nas wymagaja wiernosci:O

oczekują wielu rzeczy, a same myślą o innych, wzdychają i zdradzają tym samym, bo zdrada to nie tylko fizyczność wszystko to o kant tyłka można rozbić

Gość asdffew
Kobietom ubzdurało się w XXI wieku ,że jak facet jest towarzyski,spontaniczny, imprezowy,ekspresyjny to jest normalnie SUPERMANEM. A zauważcie że jeszcze kilka lat temu nikt nie patrzył na tak głupie przemijające niuanse, tylko człowiek miał być człowiekiem, (czyli liczą się sytuacje ważne w życiu jak umiejętności intelektualne i znalezienie godnej pracy, niekoniecznie samochód) a nie jakąś chodzącą prowizorką, żeby się wszystkim dookoła przypodobać i tylko ironicznie uśmiechać i głupkowate dowcipy opowiadać, z szyderczym uśmiechem. Czyli zachowania lanserskiego kolesia typu: jaki to ja jestem ku...wa zapachnisty!!!!! Jak to mnie wszyscy dookoła ku..wa szanują! Jakich to ja mam ku..wa spontanicznych przyjaciół itd.!!1 Zycie jest życiem i ono weryfikuję poszczególne jednostki na przestrzeni lat, a takie lanserskie chamy to z początku mają co prawda ułożone życie, 1000 kontaktów, ale musi przyjść także dla nich dołek i co potem?? Dostana kopa w du..e od życia i od swoich "megaspontanicznych" "przyjaciół"!!!!!!!

Gość migotko i o czym
mozna z nimi rozmawiac?

wystarczy , ze jest zaradny - wtedy wybiera w stadach kobiet , które chcą z nim być z miłości i dla miłości :classic_cool:

Gość facet ma pieniadze
do domu przynosic