Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość omg 123

Feretti pościel opinie

Polecane posty

Gość omg 123

Witam Proszę o opinie na temat pościeli Feretti. To prawda że jest taka dobra jak o niej mówią, sprawdziła się u Was? Nie pocą się pod nią dzieciaki? Mam strasznie badziewną pościel i muszę szybko kupić coś porządnego, córa po każdej drzemce ma główkę mokrą jak po kąpieli! Polećcie coś???

Gość olk
Ja miałam Nino jest to hiszpański odpowiednik feretti ,ale powiem pościel rewelacja milutka i miękka w dotyku ,mały sie nie pocił ,dobrze sie prała i zachowała kolory za 3 części zapłaciłam 86 zł ale było warto bo dobra gatunkowo .

Gość jestem z niej zadowolona
juz drugie dziecko jej uzywa, a wyglada w sumie jak brendnówka. A czy główka sie poci, tak przy temperaturze sredniej raczej nie, ale jak sa mega upaly to troche sie poci

Gość do omg
jesli się poci to moze brakuje jej witaminy D. wcale to nie musi być zalezne od pościeli

Gość omg 123
u mnie na pewno poci się od poduszki gdy w poszewkę włożyłam kilka pieluszek to było OK

Gość natalia-lia
Ja ma feretti i jestem bardzo zadowlona.

Jejku dziewczyny, ja również dziękuję za opinie. Też słyszałam tylk osame pozytywy o tej pościeli więc się chyba zdecyduję na feretti. :) gdzie można ją kupić i jakie są ceny??

Ja posiadam pościel Feretti i mogę ją z ręką na sercu polecić:) Jest dokladnie taka jak o niej mowia, dziecko ani sie nei poci ani nie marznie:) jest jak najbardziej antyalegriczna, ale wiadomo, dziecki ktore alergii nie maja tez moga ja jak najbardziej uzywac:) po praniu sie nie sprala, jest praktycznie taka jak zaraz po zakupie tylko zapach ma ladniejszy ze wzgledu na plyn do plukania:))

Gość Asia...........
Ja mam i jestem zadowolona bardzo

oo, rzeczywiscie ceny dobre, ale ja sama nie wiem.. chyba musze cos dotknac, sprawdzic czy wszystko gra i kupic, a wysylkowo to nigdy nie wiadomo a potem problemy z odsylaniem itd.. Widzialam ze feretti mozna dostac w smyku i w abc niemowlaka, to tam poszukam najpierw:)

ja także kupowałam feretti w internecie, na ceneo sobie sprawdz gdzie najtaniej i wtedy kup:) ewentualnei w stacjonarnych jesli jestes z wiekszego miasta to sa w takichsklepahc jak chatka puchatka, smyk, abc niemowlaka chyba tez. :)

Gość juliajuliajuliajulia
ja mialam koldre feretti i jestem bardzo niezadowolona,po kilku praniach koldra do wyrzucenia,przereklamowana firma,posciel tez pozostawia wiele do zyczenia,wystajace nitki,cienki material,problem z prasowaniem itd.

Gość MamaC
MARTWE ROBACTWO w ochraniaczu na łóżeczko tej firmy. Nigdy, przenigdy nie kupię dla mojego dziecka niczego co zostało wyprodukowane przez firmę feretti. Skandal.

Witam, Nigdy nie spotkałam się z pościelą Feretti ale widzę że zrobił się duży szum tutaj na forum - wiele pozytywnych i negatywnych wypowiedzi. Pościel na wygląd dość przyzwoita ładnie wykończona, ale z tego co przeglądam to ceny są kosmiczne. Ja kupiłam w polskiej firmie dokładnie tutaj http://szwalniasnow.pl/produkt/posciel-dziecieca-135x100cm/ i w sumie jestem zadowolona pościel fajnie się pierze - gorzej z prasowanie ale wiadomo bawełna. Myślałam jednak nad zakupem jakiejś pościeli z haftami bo też mi się podobają, ale boje się trochę jak one sprawdzają się w praktyce. Możecie coś powiedzieć na ten temat mamuśki ??

Gość EwaDesign
KATASTROFA!!! Feretti to największe badziewie jakie miałam przyjemność kupić dla swojego dziecka! Piszę to bo jestem świeżo sfrustrowana po prasowaniu tej "ekskluzywnej" pościeli. Jest krzywo zszyta, nie da się tego wyprasować, wkład jest zbyt sztywny i nie nadaje się do łóżeczka dla maluszka, kolory straciły się po pół roku prania, łapie plamy - nawet odrobina soku nie chce z tego zejść, materiał jest badziewny i przez to że jest krzywo zszyta powoduje że wszystko wygląda po praniu jak psu z gardła wyciągnięte... Odradza,! Szkoda pieniędzy. Kupiłam na zmianę pościel wraz z wkładem w ikei, był tańszy i o wiele lepszy. Obawiam się że wszystko byłoby lepsze. Szkoda pieniędzy!

Gość gość
Tak to jest, jak się kupuje tańsze podróbki. Na jakości nie warto oszczędzać.