Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iskierka.....

Zapraszam do obejrzenia mojej aukcji, Piękne ciuszki dla chłopczyka

Polecane posty

Gość może komuś podpasuje
bez przesady, uważam, że te ciuszki są bardzo ładne szczególnie te welurkowe śpioszki mi się podobają.

Gość szukam butów dla synka
jak ktoś ma proszę o link :) potrzebuję buty zimowe w dobrym stanie rozm ok 22 wkładka 14cm

Ubranka ładne ale drogie...A co do kombinezonów to może faktycznie sprzedac je na osobnej aukcji a resztę w pace. Chociaż ja ostatnio kupiłam kobinezonik zimowy za 5 zł:) ( z przesyłką 11) ja szukam jakiejś paki od 74 do 80 cm:)

Gość iskierka......
jeżeli cena zabija to obiektywnie za ile ktoś by je kupił??? 120?? za taniej troszke szkoda mi je sprzedac

Gość ja piszę szczerze, że
ubranka nie podobają mi się wcale więc nie kupiłabym za żadne pieniądze musiałby się wypowiedzieć ktoś komu podobają się tego typu ubranka dla dzieci, bo przecież nie jesteś jedyną mama, która tak ubiera swoje dzieci na pewno jednak nie jest to kwota 180zł ani nawet jej połowa

Gość trzeba kupować naprawdę ładne
i firmowe ubranka jeśli potem liczy się na to, że je się sprzeda takiego czegoś to nikt nie będzie chciał na dodatek jeszcze używanego:O

Gość hahahahahaha........
ja bym kupiła jakbym miała takiego szkraba, hmm, nie wiem może za 100 zł? Ale nie mam:( Cena za wysoka ale łądne rzeczy

Gość Huas
one i tak sa chyba po kimś? bo na nowe to one nie wyglądają szare kolory :o

Gość iskierka......
huas .... one sa tylko po moim synku...moze sie wydaje ,ze ubranka sa szare,ale to kwestia zdjec. w rzeczywistosci sa białe. nie planuje drugiego dziecka ,wiec chce te ubranka sprzedac. po rodzinie tez nie oddam,poniewaz mnie tez nikt nie oddawal po swoich dzieciach. W rodzinie woleli male ubranka dac dla swoich malych dzieci ,zeby ubierali swoje lalki niz komukolwiek oddac. niewiem moze faktycznie na zdjeciach te ubranka zle wygladaja,ale na zywo dla mnie sa sliczne i szkoda mi nawet je sprzedawac. ale wole sprzedac w ten zamian kupic cos dla synka,chociazby jakas zabawke. wiem,ze duzo osob nie lubi kupowac uzywanych ciuchow, ale sa ludzie ktorzy kupuja uzywane.

Gość w takim razie zrób porządne zd
jęcia, bo na tych tutaj ubranka wyglądaja beznadziejnie