Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Joasia91

Kolega ze studiów :))))))))))))))

Polecane posty

Jestem na drugim roku studiów zaocznych, w grupie mam mega fajnego kolegę, często ze sobą rozmawiamy, na drugim semestrze zaczeło coś iskrzeć(z mojej strony do niego), na początku tylko sie w nim podkochiwałam, ale nie okazywałam tego, w dodatku miałam wtedy jeszcze chłopaka, z którym już nie jestem. W tym roku, na pierwszym zjeździe na studiach spotkałam się z NIM na zajęciach, motylki w brzuchu powróciły, wręcz zaczęły szaleć na JEGO widok!! Tylko zastanawiam się czy On do mnie też coś czuje. Ogólnie pomagamy sobie przy projektach, dajemy sobie notatki itp jest przemiły, przesympatyczny, bardzo wesoły zawsze jest obecny przy rozmowie. Nigdy mi nie odmówił pomocy, czasami sam coś podsuwa co mogło by mi pomoc. Na ostatnim zjezdzie często się do mnie uśmiechał, byl taki radosny, a co ciekawe przy rozmowie w grupie, gdy spojrzałam mu prosto w oczy, ON też na chwile zatrzymał wzrok na moich i się uśmiechał, tylko,czy to nie jest po prostu uśmiech koleżeński, ale spostrzegłam,że miał powiększone źrenice! MHMMMMMmmmmmmmmm Jest bardzo uprzejmy, jak nie ma miejsca a ja stoje to pyta się czy chce usiąść, czy ma mi ustąpić. Jak rozmawiamy to jest bardzo otwarty, ostatnio trochę opowiedział o sobie itp. Staram się mu nie narzucac prosząc o pomoc, a tak naprawde chce być jak najbliżej niego i cały czas słuchać jego głosu. Tylko nie wiem czy ma dziewczyne, głupio mi jest go zapytać, bo co jeśli ma a mnie zatka i nic nie odpowiem? Chciałabym bardzo pójść z nim na piwo, ale tez nie wiem, czego moge się spodziewać jeśłi faktycznie ma dziewczyne. tylko zastanawia mnie jego ostatnie zachowanie, hmmm jeśli umiecie mi doradzić, to bardzo proszę o jakieś wskazówki... ;D

Gość Uroczy Szymuś
Chcesz przed nim nogi rozkładać ?

Gość Uroczy Szymuś
Strata czasu.

Chcę tylko wiedzieć, czy coś do mnie czuje, nie wiem czy dobrze odczytuje sygnały jakie wysyła do mnie...

Jesteś facetem, więc powiedz mi czy tak jak opisałam powyżej zachowuje się koleś któremu zależy, czy może to normalne zachowanie kolegi

Gość ewidentnie mu zalezy
mowie jako facet co studiujesz Joasiu ?

jak mi zalezy to robie podobnie wiec TAK jestem pewny zapros go na Heinekena to dobre piwo ;-) btw. budownictwo- ciezki kierunek

jesli ma dziewczyne to kawal z niego fiuta bo daje ci znaki ze mu sie podobasz skad pochodzisz ?

opisz swojego kolege !

Z wyglądu czy z charakteru? Jest bardzo przystojnym facetem, ma fajne zainteresowania, gra w piłkę, studiuje ze mną drugi kierunek, jest na etapie konczenia pierwszego, moze ma około 23-25 lat (nie pytałam sie nigdy) lubi wychodzic z kolegami na piwo z tego co mi wiadomo, jest bardzo uprzejmym, miłym, pomocnym kolegą...nie jest skryty, nieśmiały.

powodzenia zycze szczescia i milosci

Powiedz mi jak mam go zaprosić, w ogóle kobiecie wypada zaprosić na piwo? To ma prawo się udać?

Gość martinnn
mozliwe, ze tak, ale powinnas przejsc do kolejnej fazy, zeby sie przekonac, bo teraz to jest troche wrozenie z fusow

Gość Aśka nie marudź, tylko działaj
!!! jakCi nastepnym razem pozyczy notatki, to w podziekowaniu zaproś go na to cholerne piwo:) jak sie zgodzi-to ze śmiechem zaytaj,czy cie potem jego dziewczyna nie bedzie ścigać (w ten sposób dowiesz sie czy ma dziewczyne), jak odmówi-to tez ze smiechem powiesz:ok, to innym razem i....zmienisz obiekt westchnień...

Gość Aśka nie marudź, tylko działaj
*to tez ze smiechem powiesz k, to innym razem - ok miało być:)

Gość martinnn
wszyscy sie chyba domyslili;)

Właśnie się odezwał, że robi nasz wspólny projekt!!!!! I mi go później prześle na "obczajke :)" Jeny, może faktycznie coś z tego bedzie :))))))))))))

Gość martinnn
od czego sa przyjaciele z kafeterii