Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zagubiony w miłości

Dziewczyna boi się zaangażować

Polecane posty

Gość zagubiony w miłości

Sprawa jest bardzo skomplikowana ale PILNIE potrzebuje jakiejś rady/pomocy. Mianowicie znam ją od ponad pół roku (+/-7 miesięcy)(ale tak bliżej). Jestem jej przyjacielem przynajmniej tak mówi, twierdzi też że nie chce ze mną być aby mnie bardziej nie zranić aniżeli teraz :/ . Miała problemy z facetami i wgl i podoba jej się mój kumpel (ona jemu nie i na pewno nic z tych rzeczy nie wyniknie), choć sama wie podświadomie(bo mi mówiła), że nic z tego nie wyjdzie. Jej głownymi argumentami są to że podoba jej się ten kumpel, że bolały by mnie jej ciągle flirty i imprezy.(wszystko można ograniczyć/opanować/zmienić jeśli się tylko chce). Gdy jej powiedziałem o swoich uczuciach, i to że się bardzo męczę będąc zaledwie jej przyjacielem prawie mi się popłakała i powiedziała co wyżej. Po wszystkim powiedziałem jej, że mogę poczekać tydzień, miesiąc, rok... Tyle ile będzie trzeba byle bym nie czekał na próżno (tego już nie powiedziałem) i dodałem że zapytam ją ponownie o wszystko gdy zauważę, że ten kolega zniknął z jej serca. Reasumując - POMOCY bo nie wiem co robić :

Gość wejherland
nic nie zrobisz kolego, jak dziewczyna boi sie zaangażować to już lipa :(

Gość zagubiony w miłości
to trochę bardziej skomplikowane aniżeli tylko jej lęk i strach. Ona bardziej boi się mnie skrzywdzić i moje pytanie tyczy się głównie czy czekać ? Czy warto?

Gość wejherland
jestes pewien ,że to nie wymówka ? Jeżeli tak to nie warto - naprawdę,będziesz czekał jakaś naprawdę świetna dziewczyna ''przeleci'' Ci koło oka i ani jednej ani drugiej .

Gość zagubiony w miłości
troche znam jej życie i dlatego jestem gotów twierdzić że to nei wymówka ale pewnosci nie mam. Inaa? hmmm a dobrym powodem do odmowy drugiej jest to że od 4 dni nie śpie przez ta 1?

Gość njkbbjjj
Jakby mogla Cie bardziej zranic? Ile macie lat?

Gość wejherland
wiesz co.. nie możesz spać - to z czasem Ci przejdzie..co Ci po tym jak nie będziecie razem ? :(