Lіbed 0 Napisano wtorek o 11:33 poza tą w lustrze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mariusz4 262 Napisano wtorek o 12:22 niektórzy mają taką w brodzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libed666 7 Napisano wtorek o 13:14 1 godzinę temu, nocna.zmiana napisał: Powiedział wrocławski grubas, Tytan intelektu wrzucający na Kafe swój nr telefonu i zakolak 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 406 Napisano 4 godziny temu Dnia 12.08.2025 o 15:14, libed666 napisał: bo chlopcof podglądasz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 406 Napisano 4 godziny temu Dnia 12.08.2025 o 14:22, Mariusz4 napisał: niektórzy mają taką w brodzie libed ma cameltoe na brodzie stąd taki niezdrowo podniecony na kafe widać. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 330 Napisano 4 godziny temu 5 minut temu, Nemesio Cervantes napisał: libed ma cameltoe na brodzie stąd taki niezdrowo podniecony na kafe widać. A ty co masz twardzielu, co za 20 lat odejdzie od żony? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 115 Napisano 4 godziny temu 10 minut temu, Śliwka w Polonezie napisał: A ty co masz twardzielu, co za 20 lat odejdzie od żony? Właściwsze będzie chyba użycie słowa - odpadnie. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
łowca kiboli 9 Napisano 4 godziny temu ciekawe co mun ostanio zrobił że policja go dojechała. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 2 Napisano 4 godziny temu 37 minut temu, Śliwka w Polonezie napisał: A ty co masz twardzielu, co za 20 lat odejdzie od żony? Avatary z internetu to mało? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 406 Napisano 2 godziny temu 1 godzinę temu, Śliwka w Polonezie napisał: A ty co masz twardzielu, co za 20 lat odejdzie od żony? oraz 1 godzinę temu, murb napisał: Właściwsze będzie chyba użycie słowa - odpadnie. uwazam że nalezy isc zgodnie z trendami. mysle że patriarchat sie nie sprawdzil i nie ma powodu dalej utrzymywac baby. mają takie same prawa i obowiązki jak faceci wiec mogą byc same, powinny byc same, w ten sposob udowodnią sobie i swiatu że są meskie, twarde i samowystarczalne. A ja sobie osiąde gdzies na poludniu Italii moze Hiszpanii. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 115 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, Nemesio Cervantes napisał: oraz uwazam że nalezy isc zgodnie z trendami. mysle że patriarchat sie nie sprawdzil i nie ma powodu dalej utrzymywac baby. mają takie same prawa i obowiązki jak faceci wiec mogą byc same, powinny byc same, w ten sposob udowodnią sobie i swiatu że są meskie, twarde i samowystarczalne. A ja sobie osiąde gdzies na poludniu Italii moze Hiszpanii. Grunt to mieć dobry plan na własne życie oraz kilka wariantów na wszelki wypadek. Myślę, że najbardziej to należy żyć tak, żeby było nam w tym m życiu znośne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jukon tworki welcome 57 Napisano 2 godziny temu 8 minut temu, Nemesio Cervantes napisał: A ja sobie osiąde gdzies na poludniu Italii moze Hiszpanii. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
łowca kiboli 9 Napisano 2 godziny temu 5 minut temu, murb napisał: Myślę, że najbardziej to należy żyć tak, żeby było nam w tym m życiu znośne. nie jest to wykonalne na poziomie moralnym kiedy w twoim kraju głową państwa jest współpracownik ludbójców z bliskiego wschodu. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 406 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, łowca kiboli napisał: nie jest to wykonalne na poziomie moralnym kiedy w twoim kraju głową państwa jest współpracownik ludbójców z bliskiego wschodu. Franc. i angielskie gazety glownego nurtu nazywają tusku Niemieckim alfonsem. I juz sie wyjasnilo ktoŕy to ten alfons... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
łowca kiboli 9 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Nemesio Cervantes napisał: Franc. i angielskie gazety glownego nurtu nazywają tusku Niemieckim alfonsem. I juz sie wyjasnilo ktoŕy to ten alfons... no i spoko, bo niemcy zablokowały izraelowi pomoc wojskową. trochę późno ale w tej plątaninie kłamstw likudowsko-pisowskich trudno było się połapać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
łowca kiboli 9 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Nemesio Cervantes napisał: angielskie lubisz robić laseczkę białym anglosaskim protestantom widzę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 115 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, łowca kiboli napisał: nie jest to wykonalne na poziomie moralnym kiedy w twoim kraju głową państwa jest współpracownik ludbójców z bliskiego wschodu. Wyłącz telewizor a perspektywa moralna nabierze bardziej osobistego wymiaru. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 406 Napisano 2 godziny temu 10 minut temu, murb napisał: Grunt to mieć dobry plan na własne życie oraz kilka wariantów na wszelki wypadek. Myślę, że najbardziej to należy żyć tak, żeby było nam w tym m życiu znośne. Ja mam plan ktory realizuje caly czas, gdyby nie baba to bym juz dawno moczyl nogi nad morzem srodziemnym... ale kto wiedzial ze baby swojego mózgu nie mają i robią tak jak trendy im nakazują...teraz wiem i kazdego ostrzegam... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
łowca kiboli 9 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, murb napisał: Wyłącz telewizor nie używam, nie jestem też fanem klapek na oczach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 406 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 2 minuty temu, łowca kiboli napisał: lubisz robić laseczkę białym anglosaskim protestantom widzę. a co to ma do rzeczy? moze spakuj plecak ucieczkowy i sprawdz czy sie odnajdziesz na froncie za donieckiem.... Edytowano 2 godziny temu przez Nemesio Cervantes Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 115 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Nemesio Cervantes napisał: Ja mam plan ktory realizuje caly czas, gdyby nie baba to bym juz dawno moczyl nogi nad morzem srodziemnym... ale kto wiedzial ze baby swojego mózgu nie mają i robią tak jak trendy im nakazują...teraz wiem i kazdego ostrzegam... Taaaa, te baby to tak rzucają kłody pod nogi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 115 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, łowca kiboli napisał: nie używam, nie jestem też fanem klapek na oczach. Za to jesteś fanem innych rzeczy i uparcie się ich trzymasz choć w sumie to tylko Ty wierzysz, że ma to sens. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
łowca kiboli 9 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, Nemesio Cervantes napisał: a co to ma do rzeczy? moze spakuj plecak ucieczkowy i sprawdz czy sie odnajdziesz na froncie za donieckiem.... oho, zaczyna sie śpiewka faszolska, donieck bla bla bla. nikt kto ma rozum nie bedzie walczył za twoje 500 plusy z rosją jesli to ona nie zaatakuje pierwsza. wiadomo że putin to tez ludobójca który porywa i sprzedaje ukraińskie dzieci ale to nie zmienai faktu że USA i Wielka Brytania wspierają ludobójców z Izraela. Jedno z drugim nie tworzy sprzecznosci. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
łowca kiboli 9 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, murb napisał: Za to jesteś fanem innych rzeczy i uparcie się ich trzymasz choć w sumie to tylko Ty wierzysz, że ma to sens. nie zarzucaj mi sensowności jakeikolwiek w chaotycznym swiecie. bajki dla tłumów to domena prawaków. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 115 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, łowca kiboli napisał: nie zarzucaj mi sensowności jakeikolwiek w chaotycznym swiecie. bajki dla tłumów to domena prawaków. Uważam, że każdy powinien choć raz w życiu zagłosować niezgodnie ze swoimi przekonaniami, żeby udowodnić sobie, że nie warto żyć złudzeniami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
łowca kiboli 9 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, murb napisał: Uważam, że każdy powinien choć raz w życiu zagłosować niezgodnie ze swoimi przekonaniami, żeby udowodnić sobie, że nie warto żyć złudzeniami. jak kota w nastepnych wystawi to zagłosuję i złamie moje przekonania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
CVEL 3 Napisano 2 godziny temu Wolny Izrael !!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 406 Napisano 2 godziny temu 6 minut temu, murb napisał: Taaaa, te baby to tak rzucają kłody pod nogi. wystarczy ze sie nie starają. ja nie naleze do rodu simpow by zabiegać i zalewac atencją. u mnie musi byc równowaga. w tej sytuacji jest masa facetow, ktorzy muszą utrzymywac niedojrzałą roszczeniówe. polki tego od matki sie uczą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 406 Napisano 2 godziny temu 7 minut temu, łowca kiboli napisał: bajki dla tłumów to domena prawaków. ty poczytaj lewacką gazete wybiórczą, tam masz zbiorki historii pisane zawsze z perspektywy obserwatora. pismaki gw byli wszedzie, widzieli wszystko, znają kazdego. muszą miec najnowszy model szklanej kuli Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
łowca kiboli 9 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, CVEL napisał: Wolny Izrael !!! od likudu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach