Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samotny_bolek

Podobają mi sie dwie dziewczyny... posłuchać serca? czy rozumu?

Polecane posty

Gość samotny_bolek

witam a wiec tak, mam problem zakochałem sie w dziewczynie. Ona sprzedaje w monopolowym, nie znam jej ale na jej widok mocno bije mi serce i to tak silnie odczuwam że jak wychodze ze sklepu to nie pamietam dokładnie jak sie zachowywalem i tym podobne.. Jak stoje na przeciwko jej oprócz stresu to odczuwam stan eufori ze czuje ze warto sie nia zaintersować. Tylko problem jest w tym ze nie sprzyjaja mi okolicznosci zeby ja widywać( ileż można chodzić po alkochol ) a ze jestem młody i poprostu musze sie wyszaleć to nie odpowiada mi narazie mnieć kogos kto pracuje od rana do wieczora... A teraz druga dziewczyna jest ze studiów od początku mi sie podobała, ale na zasadzie ale ładna i tyle nawet nie zwracaliśmy na siebie uwagi no i jak ostatnio miałem okazje z nią rozmawiać jako z koleżanką ze studiów to czułem wyraznie ze iskrzyło miedzy nami a teraz to stara sie mocno patrzeć w oczy, usmiecha sie zachowuje sie poprostu jakby troche starała sie mnie uwieść " i teraz mam problem.. Bo dotyczas odpowiadalo mi takie coś ze jak zobaczyne dziewczyne i poprostu odrazu sie zauroczyłem to startowałem a teraz jestem w sytuacji ze z jednej strony zauroczylem sie w dziewczynie ale okoliczności mi nie odpowiadają pracuje całymi dniami, a w drugiej dziewczynie okolicznosci odpowiadaja ale sie nie zauroczylem. co robic słuchac serca i organizmu euforia i tym podobne? czy rozumu zakrecic sie kolo dziewczyny z która iskrzy i bede mógł ja widywać codziennie? co robić ?

Gość COMET_1
Stary, nawet nie wiesz czy masz szansę u którejkolwiek, być może nawet nie masz u żadnej.

Gość samotny_bolek
to co mam rozłożyć ręce i nic nie robić?

Gość COMET_1
Musisz podbić i sprawdzić. Najgorzej jest właśnie utrzymywać status quo w takich sprawach.

Gość samotny_bolek
wiem co zrobie... dwie oleje zamkne oczy i będe czekał aż sie jakaś na patoczy.. jezeli nie odpowiadaja mi u jednej okolicznośći, chociaz mówią że miłości nic nie moze przeszkodzić, a z drugą iskrzy ale nie zauroczylem sie to chyba odpuszcze dwie... jak to mówią mniej wyj*babe a bedzie ci dane