Gość hahafsfsfsfs Napisano Październik 20, 2012 witajcie.. temat moze nie za fajny, ale mam mega problem, od dluzszego czasu mam problemy z gazami.. nie ma dnia zebym nie ''pierdziala'' zazwyczaj wieczorem mi sie to zdaza, jak widze sie z moim facetem ;/ co juz wogole nie jest fajne. nie smiejcie sie, bo to dla mnie naprawde powazna sprawa, macie jakies rady ? co moge zrobic zeby ten koszmar sie skonczyl ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nie mam nicka Napisano Październik 20, 2012 zmien nawyki zywieniowe ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mmmmmmmmmmmnbvcxxa Napisano Październik 20, 2012 ogranicz węgle Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość fefedfwedw Napisano Październik 20, 2012 zrób sobie lewatywe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tak bardzo mi z tym zle 0 Napisano Październik 20, 2012 staraj sie unikac gazowanych napoi i ciezkostrawnych jak rowniez ostrych potraw Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hahafsfsfsfs Napisano Październik 20, 2012 a cos konkretniej ? wydaje mi sie ze caly czas odzywiam sie tak samo, dlatego nie wiem dlaczego ten problem nie dotyczyl mnie wczesniej ? wie ktos cos wiecej na ten temat ? sa jakies tabletki na to ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość szatrtatka Napisano Październik 21, 2012 oznaka dobrego trawienia!!!!! :P) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ChudnijZdrowo Napisano Październik 21, 2012 Dodać należy przyprawy do diety ,majeranek ,zioła prowansalskie ,kminek . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a co mi tam! Napisano Październik 21, 2012 moze w ciąży jestes?:D ciężarne czasem tak mają Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach