Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JaczyOne???

Czy to normalne zachowanie siostr meza?

Polecane posty

Gość JaczyOne???

Hej, mieszkam z mezem, naszym dzieckiem i jego 3 siostrami, na szczescie dom jest dosc duzy i nie przeszkadzamy sobie. Ale to ja najwiecej w nim sprzatambo kazdy wszystko ma w d.... ( sprzatalam kuchnie,salon, ganek przed domem mimo ze powinna to byc dzialka wspolna, powinno sie sprzatac wymiennie)- raczej w czasie przeszlym napisze teraz : sprzatalam. Bo gdy uslyszalam, jak bratowa rozmawia ze swoja matka a moja tesciowa ( jest za granica) przez telefon to odechcialo mi sie wszystkiego. Bratowa powiedziala ze ONA wszystko posprzatala. Innym razem slucham rozmowy tez przez telefon: wszystko posprzatalysmy z siostrami, bo... jest z dzieckiem ( moje dziecko ma pol roku). Wkurzylam sie i powiedzialam o tym mezowi, dlaczego one o mnie nic nie wspominaja, bo przeciez tesciowa bedzie mnie miala za lenia! Maz kazal mi nie sprzatac w ogole i ze wszystko swojej mamie powie ze to ja robilam a nie one. Teraz to ja nic nie robie juz od 2 tygodni, umylam dzis tylko lodowke w srodku bo normalnie jeszcze troche zachorowalibysmy na jakas biegunke bo taki syf byl ze cholera, a one wziely sie dzis wszystkie za sprzatanie salonu, bo gdy mama bedzie dzwonic, to powiedza, ze ,,posprzataly".

Gość JaczyOne???
dodam ze nie podluchiwalam, bo drzwi byly otwarte na osciez a ja przechodzilam z dzieckiem na rekach przez korytarz