Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość makal

mój były

Polecane posty

Gość nieczyste sumienie
Dobrze trafiłaś, przyzwoity jest jeszcze cię przed wszystkim przytula i toleruje twoje fochy. Za to ,,fakturowanie''to powinien wymagać że mu nadstawisz jak dz****. To mniej kosztuje i k***** nie trzeba opłacać ZUSu.

Gość nieczyste sumienie
Więc mówię ;) : niech to on ci ,,fakturuje'' i prosi o mieszkanie na wynajem i... po sprawie.

Gość makal
buheehhee boli was ze facet nadal nie bedac ze mna robi taja rzecz dla mogl mnie olac i radzic sobie samej

Gość nieczyste sumienie
Załóż firmę, wystawiaj mu faktury, pobieraj czynsz za własne mieszkanie najęte mu po kosztach ,,bo się były zwrócił o pomoc''... Przecież to takie k**** proste.

Gość nieczyste sumienie
Rzeczywiście, jest idiotą bo widzi, że nie radzisz sobie sama, nie otrzymuje nic w zamian (r******** po kosztach) i ci pomaga. Kompletny idiota, zgadza się.

Gość makal
radze sobie to ze lokator stracil prace to ze jest zima zaraz nie jest moja wina nikt sie do pokoju nie znajdzire zeby u mnie wynajac wiec zaoferowal mi pomoc nara

Gość nieczyste sumienie
,, radze sobie to ze lokator stracil prace to ze jest zima zaraz nie jest moja wina'' Czyli jak jest lato to sobie radzisz, a jak zima to już nie bardzo? Wiem, winne są tzw. prawa natury i szerokość geograficzna, pod którą się urodziłaś...Tzn. obwiniasz zimę, że jest zimna i wtedy pada śnieg. Nie mam więcej pytań poza jednym, że też ten idiota wciąż chce cię posunąć i w dodatku za to płaci - takie debilki na ogół są słabiutkie w łóżku ;)

Gość makal
mowisz o sobie? bo chyba nie o mnie gdybym taka slabiutka byla w lozku nie pragnalby mne dzis tak jak dawniej hehehehehe nie muslaby mi zlecac pracy zeby bzykac skoro taka slaba jestem znalazlby sa lepsza i to bez zlecania pracy za kasę hahahahah jestes kompletna idiotką bo zaprzeczasz sama sobie

Gość nieczyste sumienie
Widać jest oblechem albo ma jakiś inny defekt, do tego idiotą jak wynika z krótkiej charakterystyki. A ty wiedząc, że dał ci tę pracę bo liczy na bzykanie, jesli nadal tam pracujesz jesteś zwykłą prostytutką.

Gość umumumum
po co ta dyskusja ta dziewczyna nawet skaldnie nie umie sie wypowiadac a ten jej problem to polega na tym ze ona ma jakies zaburzenia

Gość idioci
nie mający co robić leserzy i dupojebcy-myśliciele. wszystko

Gość Eee..
Cos tu nie rozumiem... Facet ja rzucił a ona mu pomaga bo potrzebuje kasy. Cos tu śmierdzi prostytucja :-D