Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość w pamietniczku

Moja dieta

Polecane posty

Gość w pamietniczku

Założę sobie swój temat bo jakoś nigdzie nie pasuję. Zaczęłam dietę kapuścianą. Dzień 1: 2 talerze zupy kapuścianej, kawa, herbata dzień2: talerz zupy kapuścianej, pieczony ziemniak z odrobiną masła 3 kawy rozpuszczalne (bez cukru i bez mleka) dzień 3: 2 kubki kapuścianki pół paczki gotowanych brokuł jabłko kawa Dzień 4: 3 banany 1 litro mleka 0% 3 kubki zmiksowanej zupy kapuścianej Jutro dzień 5. Może ktoś ma ochotę się przyłączyć?

Gość w pamietniczku
Dziś dzień 5 Niestety nie zdążyłam ugotować zupy a stare zapasy się skończyły wiec dieta kapuściana bez kapusty. Kawa Herbata 6 pomidorów I to by było na tyle.

Gość w pamietniczku
Wczoraj dzień 6 Wczoraj 4 kubki zupy (duże kubki bo zupa wyszła wyśmienita) sałatka ze 150 gr wołowiny, pól paczki gotowanych, 1/4 ogórka zielonego i 5 listków salaty (małych) Dziś dzień 7 i ostatni. Zaraz zupka, na obiad brokuły, a na kolacje brązowy ryż z gotowanymi warzywami. Zapowiada się smakowity dzień, a efekty sprawdzimy jutro.

Gość w pamiętniczku
Podsumowanie 1 tygodnia na minusie 3 kg (myślałam że będzie więcej, ale każdy kg w dół jest dobry) zaczynałam z wagą 69 a jest 66 Rozpoczęłam TYDZIEŃ 2 Cel na ten tydzień to minus 2 kg (wiem już że więcej nie będzie, a i to będzie sukcesem) Postanowienia: - ostatni posiłek jeść wcześniej niż w tym tygodniu - pić choć 1litra wody każdego dnia Dziś dzień owocowy więc jabłka surowe, jabłka duszone (oczywiście bez cukru, za to z cynamonem- chyba można?) no i zupa jakieś 2 szklanki (nie dlatego ze mi nie smakuje tylko musi mi starczyć jeszcze na jutro bo dopiero jutro wieczór będę miała czas ugotować nową porcję) Pełna optymizmu zaczynam kolejne 7 dni walki.