Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaaaskiaa

są tu samotne mamy?? jak tak wejdzie na ten temat...

Polecane posty

Gość aaaaskiaa

jak radzicie sobie samotne mamy??? macie kogos do pomocy przy dziecku? w jakim wieku jest dziecko?? chodzi do przedszkola/szkoly? pom,aga wam ktos? jak zyjecie??? kim jestescie? macie zawod prace czy ciezko? mieszkacie same czy u kogos???? macie jakiegos faceyta na oku? czy wolicue byc juz same? czy dziecko ma kontakt z ojcem? dlaczego sie rozstaliscie?

Gość hhellllpccss
ja jestem kompletnie nie radze sobie, nie mam roboty

Gość po co ci to wiedzieć
??????

Gość Kobietkaaaaaaaaaaaaaaaa
przyczyny rozstania: ja z dobrego bogatego domu on dresiarz ze slamsow poznalam go bedac nastolatka bzyknal mnie i od razu zrobil mi dziecko- ja nawet nie wiedzialam , ze jestem w ciazy dlugo :( - rada przestrzegaj sie gnojkow i dresiarzy, biedniejszych od ciebie bo moga specjalnie zrobic ci dziecko

Gość jenyyyyyyy
Kobietkaaaaaaaaaaaaaaaa - jaja sobie robisz z dziewczyny a to przykre:(

Gość chyba inna babka
Moja siostra jest samotną mamą :( szwagier zmarł jak ich córcia miała miesiąc-a w zasadzie to nie powinno jej jeszcze być na świecie-urodziła się w 32tc i leżała 3 tygodnie w inkubatorze. Na początku miała nas-mnie i męża, rodziców,teściów. Teraz mała jest w drugiej klasie podstawówki a moja siostra jest nie dość,że samodzielna to pomaga wszystkim w koło. Ma pracę-jak zaszła w ciążę to pracowała,ciąża była planowana,ale już tam nie pracuje-znalazła lepiej płatne zajęcie. Mieszka w mieszkaniu,które razem kupili,spłaciła kredyt. To taka nasza rodzinna bohaterka i wzór do naśladowania. Nie chce mieć nikogo-boi się,że znów mogłaby stracić ukochaną osobę.