Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marcela909

nie jestem gotowa na zblizenie a facet nalega

Polecane posty

Gość marcela909

mam 23 lata moj facet 25 , jestesmy ze soba 4 miesiace, on nalega na seks ,ja jestem dziewica, nie czuje ze to jest ten moment,chcialabym go lepiej poznac, zobaczc czy naprawde mu na mnie zalezy , chce poznac smak zblizenia ( kochamy sie ale tylko pieszczoty) ale wtedy gdy poczuje ze jestem juz na to gotowa! niestety chyba zrobilam blad bo mowilam wiele razy na poczatku naszej znajomosci ze chce juz zobaczyc jak to jest, jestem ciekawa itd i teraz boje sie mu powiedziec ze jeszcze nie jestem gotowa... normalnie trzesa mi sie rece jak o tym mysle,o tej rozmowe.. bo wiem ze on chce,ze mu na tym zalezy, ale chyba mam prawo jeszcze nie byc gotowa? co o tym wszystkim myslicie,niech ktos doradzi,prosze

Gość już nie zdzierżę dłużej
nie daj się. bądź silna. jeśli czekałaś tak długo to jeszcze wytrzymasz. a on jak to facet, chciałby umoczyć.

Gość jako starsza i madrzejsza
o pewne doswiadczenia zyciowe- kolezanka powiem ci : nie dawaj mu na razie swojego dziewictwa. Facet to facet. Nic mu się nie stanie jak będzie musiał poczekać. Zrob to jak bedziesz gotowa, a nie bo facet tego bedzie chcial od ciebie/

Gość marcela909
seks nie jest dla mnie najwzniejszy, chcialabym to zrobic z osoba ktora naprawde bede kochac i bede czula sie przy nim pewnie , nie chce z pierwszym lepszym tylko po to zeby sprobowac jak to jest

Chyba sama najlepiej wiesz co powinnaś zrobić. W związku nie ma miejsca na wstyd, strach przed rozmową. I od tego zacznij. Najgorszą rzeczą, którą mogłabyś zrobić to oddać mu się, bo on chce a Tobie głupio odmówić. Nie słuchaj głupot, że to obciach w Twoim wieku być jeszcze dziewicą. Twoje ciało, Twoja wola co chcesz z nim robić.

ja też jestem zdania że nie powinnaś mu ulec. Bądź silna i postaw na swoim Niech to będzie test dla niego czy naprawdę cię kocha!! Czy tylko zależy na zaliczeniu! Każda szanująca kobieta sama wie kiedy nadejdzie ten odpowiedni dzień i odpowiednia pora na ten pierwszy raz. Naprawdę jestem pod wrażeniem że kobieta potrafi dotrzymać cnoty do tylu lat!!