Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

NelciaTeam

PRZEDŁUŻANIE WŁOSÓW METODA CLIP IN ON POMOCY:)

Polecane posty

Witajcie dziewczyny chce przedłużyc zagęscic troszcze włosy metodą clip in na okazje tylko jest tak dużo do wyboru że nie wiem co wybrac moje włosy są po za ramiona jest ich "dużo" ale są cieniusieńskie wiec kiteczka z moich włosów jest strasznie malutka. Dlatego zastanawiam się czy kupic 60 gram włosów czy też 110-130 gram prosze o pomoc bo nie mam pojęcia co będzie dla mnie lepsze :)

nie kupuj tego gowna szkoda kasy raz kupilam koltunia se mechaca nic ciekawekawego lepiej odlozyc i zalozyc na ringi przynajmniej sie oplaca wlosy dlugotrawale nie trzeba sie pieprzyc z zakladaniem spinek nie widac itd moglabym dlugo wymieniac szczerze polecam ringi nie clip in kilka razy mi nawet wypadlo pasemko w malo oczekiwanym momencie do tego ja mam grube wlosy i slabo sie trzymaly a skoro mowisz ze ty masz cienkie to lipa Pozdrawiam jak cos pytaj na wszystkie pytania odppowiem :)

Gość Ona tu jest
Ja przedłużam tą metodą co autorka i jakoś nigdy spinki sie nie odczepiły ani ich nie widać. Za to ringi bardzo niszczą włosy, zostanie Ci ich połowa. Clip in to bezpieczna metoda;) Ale sa przerozne rodzaje włosów,moze wklej te które chcesz kupic

nosilam ringi ponad roku juz nie nosze bo moje wlosy sa wystarczajaco dlugie i geste po sciagnieciu ringow moje wlosy byly w nienaruszonym stanie ..nie wiem moze to dlatego ,ze o nie dbałam?:D

Gość Ona tu jest
mam wlosy łonowe do kolan :classic_cool:

to raczej mnie nie interesuje ;d ale wiedzialam ze cos z tb nie tak skoro ci sie klipy nie osuwaja teraz juz wiem loniaki sa geste :D

Powiedz mi a ilu gramowe masz clipy nie chce rignów bo miałam kilka pasemek kolorowych które wypadły z moimi boje sie o moje włosy bo naprawde mam ich nie wiele a jak jeszcze wypadną to się załamię xD

skoro mowisz ze masz malo wlosow ;p to bierz jak najciezsze ja mam naprawde geste ale jak doczepilam swwoje bylam zalamana ze bylo ich tak malo ,wiec radze brac ciezsze ..;) no i najlepiej sie wykosztowac i kupic naturalne bo te ktore ja mialam byly na prawde do d. :)

skoro twoje wypadly z ringami to jednak lepsze beda klipy :D poszukaj tez szamponow wzamcjajacych ,te naturalne apteczne ,ktore troche kosztuja ponoc naprawde duzo pomagaja :)