Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Żanetka93

Brak okresu a ciąża !

Polecane posty

Witam! mam wielki problem odstawilam tabletki miesiąc temu, wybrałam tylko jedno opakowanie i pół , przerwałam ponieważ źle na nie reagowałam na nie. po 2 dniach dostałam krwawienie z odstawienia. ALe do dnia dzisiejszego nie dostałam 'normalnego' okresu! od dnia zaprzestania brania tabletek współżyłam regularnie z moim narzeczony i zawsze koniec był we mnie i było tak przez cały miesiąc . robiłam test ale wynik był negatywny test robiony o 21 pod wieczor. Duże jest prawdopodobieństwo ciąży gdy okres spóźnia się 9 dni , temp. w pochwie 37,3 i mam bolace piersi i pobolewa mnie prawy jajnik . jeszcze jedno kilka dni nagle spadła mi temp na 36,6 i tak było przez jeden dzień a potem znowu podwyższona temperaturka czy mogę być w ciąży ??

możliwość zawsze jest. nie wiem czy duża, czy mała ale jest. Odstawienie tabletek mogło wydłużyć Twój cykl, u mnie tak było, że cykl po odstawieniu wydłużał się z 21 dni o 1-2 dni na m-c, aż zatrzymał się na 27 :)

właśnie chce się wybrać bo słyszałam że testy lubią być fałszywie ujemne :) są tutaj jakieś kobiety, które mimo negatywnego testu były w ciąży ?

Gość taaaak ja miałam negatywny
a byłam w ciąży ! nawet z krwi wyszedł negatywny! w ciązy jest biała gęsta wydzielina

Gość taaaak ja miałam negatywny
czułam ze mam mokro,nie wiem jakie slady zostawia bo używam wkładek higieniczych

Czesc dziewczyny! Są tutaj jeszcze jakieś kobitki które mimo negatywnego testu oczekują upragnionego maluszka

Gość poczekaj do 14 dni od
terminu spodziewanej@ i zrob test jeszcze raz a jak nie to do labolatorium idz zrob bete hcg

mam jeszcze jedno pytanko mam nadzieję że ktoś mi na nie odpowie ;) mianowicie czytałam że kobiety jak przyjmują przez kilka lat mają problemy z owulacja po odstawieniu antykoncepcji ja nawet nie przyjełam dwóch opakowań więc okres nie powinnien tak długo się opóźniać ...