Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chce chyba tak zyc dalej

Chce poznąc bogatego faceta z zagranicy. Chce być utrzymanką

Polecane posty

bo innej przyszlosci dla siebie nie widze... juz zaczelam sie rozgladac, siedzialam caly dzien na kamerkowym czacie zagranicznym, juz mam kilkadziesiat kontaktow, wiekszosc chce cyber seksu...musze powoli szukac normalnego i zamoznego

Gość ja ich lubie
ambitnie :)

Gość Retys
Kariera stoi otworem...

Komm zu mir! - obiecuję, że będę o Ciebie dbał i zaspokajał odpowiednio, jednak nie częściej niż raz dziennie. Jeśli będziesz chciała się ze mną kochać, bo nie będziesz w stanie oprzeć się mojemu urokowi, to niestety zostanie tylko masturbacja, mogę to czynić także ja - tzn. moje paluszki.

mam 23 lata i zadnych perspektyw przed sobą, zmarnowalam szanse wiec musze jakos sie ustawic

Gość Retys
Dlatego chcesz ustawić się "pod latarnią" ?

Gość ja ich lubie
23latka zmarnowala zycie :D to dobre jesli jej jedynym celem w zyciu jest posiadanie faceta z kasa to good luck. takie tez sa potrzebne, zeby bylo kolorowo :)

no a co mam niby zrobic? nie mam wykształcenia, wiem ze mozna sie kształcic ale nie mam do tego głowy :( jestem bardzo słaba z wielu przedmiotow, zwlaszcza matematyka - NIC nie umiem , nawet na poziomie 5 klasy podstawowej mam duze problemy umiem tylko proste rachunki jak mnozenie, dodawanie, najprostsze zadania. Czego jeszcze nie umiem ? Fizyki - NIC , Chemii - to samo ,znam tylko nazwy bardzo wielu leków i wiem jaki na co pomaga :O, umiem tylko geografie na 4, angielski słabo, niemieckiego w ogole, polski rowniez lipa- zawsze mialam 2/3 Mature ledwo zdalam, udalo mi sie uniknąc obowiazkowej matmy nie radze sobie w zyciu, w urzedach etc

Gość Retys
Jakieś zainteresowania?

No to może takiego, który o Ciebie zadba, dla którego będziesz ważna, który Cię pokocha taką, jaką jesteś?

zainteresowania? lubie jezdzic rowerem na bardzo dalekie wycieczki samotnie ,bez wzgledu na pore roku ale to raczej nie zainteresowanie. Lubie i umiem gotowac. Tyle

Gość ja ich lubie
to juz duzo, nie mozesz znalezc faceta na miejscu?

mialam kilku adoratorow, ale gołodupce :O nie chce zyc jak teraz, na granicy ubóstwa, cale zycie nic nie mialam, nie zylam jak kolezanki tylko jak dziadówa :(

Gość Retys
Jakieś zalety, mocne strony?

Gość masz szanse jak jestes
fajna z wygladu, ale lepiej badz z kims z milosci..

z wyglądu jestem raczej ładna, nie typowy LASKA seksbomba ale zwyczajna sympatyczna buzia, szczupla figura zadnych wałków tluszczu etc, mam bardzo dziewczecą urode i wygladam jak malolata

Gość Retys
Jesteś młoda, ładna i pełna kompleksów. Wiesz, że takich, jak Ty są miliony? Pracuj nad sobą. Rozwijaj to, co potrafisz robić. Nie przejmuj się tym, czego nie umiesz. I przestań chrzanić o zarabianiu własnym ciałem...

Ja też uważam, ze jesteś leniwą osobą Autorko. Twoje ^^nicnierobienie^^ spowodowało zanik szarych komórek, a to jest tragiczne. Co się stanie, jak żaden mężczyzna nie zechce Cię utrzymywać ? Pozostanie Ci prostytucja, chociaż i w tym zawodzie największe dochody mają inteligentne dziewczyny. Żal mi ciebie.