Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niedługo święta.....

Niedługo święta, o czym marzą Wasze dzieci?

Polecane posty

Gość korrnik
Chłopcu chyba łatwiej coś kupić, zwłaszcza ojcu, bo można kupić coś, co sami chcielibyśmy mieć, ale dla dziewczynek jest tyle tego, że aż się niedobrze robi. Co do wyrzutni, to które Waszym zdaniem są lepsze, bo wydaje mi się, że te na lotki?

Gość UUuuuuuuuuuuuuupppppuuuuuppppp
.

Mi się wydaje, że najlepsze są te na dyski. Zasięg jest niesamowity - coś około 30 metrów - robi wrażenie:-)

moja marzy o domku dla lalek i dostanie od mikołaja juz od września o nim marudzi ... więc sie ucieszy a na święta jeszcze nie wiemy

Gość hhkkkkkk
wszystkowie ty już przestań spamować z tą wyrzutnią nerf, od razu widać, ze reklama, nikt tego badziewia nie kupuje

Gość teraz...
A powiedzcie...- ja też wolę jeden konkretny prezent niż kilka drobiazgów:) Moja dostanie duże zestawy lego friends pod choinkę, piszę w liczbie mnogiej bo moi rodzice też kupują 1 z zestawów. Ale na tym nie koniec, bo przecież jeszcze chrzestni, drudzy dziadkowie, więc i tak sporo tego będzie:)

Gość temat na czasie
up

ja dla dzieci polecam w okresie przedswiątecznym listy od mikolaja,ale....i tu w wersji video, niedawno szperalam w internecie i wynalazalam to cudo, polecam wszystkim rodzicom dla swoich pociech, ja mojej Hani od razu wzielam , dostepne na stronie: www.imikolaj.pl

Gość upupupup
up, podbijam

Gość nadopiekuncza
Ja moim dzieciom kupiłam pod choinkę przydatne prezenty córka dostała nowy plecak a syn nowy mundur harcerski. Dodatkowo staramy się z mężem aby dzieci spędzały czas aktywnie także chcemy jechać w czasie ferii w góry bardzo chciałabym nauczyć dzieci jeździć na nartach. O wyjeździe dzieci również, dowiedziały się od Mikołaja.

Gość Malina b.
Nasz syn prosił o laptopa i grę za prawie 200 zł ;-) To oczywiście marzenia, nie stać nas na to. Ale mąż znalazł rozwiązanie. Młody dostanie tablet, a gra to Jet-man. Bez przemocy, sensowna, wymagająca myślenia i wciąga. A najlepsza w tym wypadku jest cena - http://dazz.com.pl/jet-man-i-tylko-dwa-przyciski-pomocy/ Moim zdaniem na chłopaka w wieku 7 lat, to i tak doskonały prezent ;-)