Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niedługo święta.....

Niedługo święta, o czym marzą Wasze dzieci?

Polecane posty

Gość nie wiem o czym marzą
ale wiem mniej wiecej co dostaną, a będzie tego sporo bo przez caly rok nie dostawali nic bez okazji. Dostaną ksiażki z serii poczytaj mi mamo nowe wydanie dwie księgi opowiadań dostaną jakieś audiobooki z bajkami puzzle z ulubionymi bohaterami klocki lego syn a córka jakąs lalkę w granicach rozsądku cenowego. Nie mają sperecyzowanych marzeń. Kazdego dnia chcą coś nowego jeśli coś fajnego znajdą w tv, gazetce reklamowej albo na półce sklepowej. Listy bedziemy pisac pod koniec listopada zeby później dlugo nie czekali, ale córka już mówi ze napisze zeby przyniósl jej coś fajnego bo ona sama nie wie co by chciała.

Gość Szczera baba
Przykre jest to, ze nawet w swieta dziecko nie moze dostac wymarzonego prezentu, bo rodzicow na to nie stac... Przeciez gwiazdka jest raz w roku i jak sie chce to mozna zorganizowac tak, aby na to wymarzone playstation czy cos innego uzbierac. Przeciez swieta to taki magiczny czas kiedy spelniaja sie marzenia... Serce by mi peklo gdybym nie mogla sprawic radosci wymarzonym prezentem ukochanemu dziecku. Moja corka wymarzyla sobie mnoooostwo konikow pony i ja te koniki kupuje juz od kilku miesiecy bo wiem, ze na raz nie udaloby mi sie kupic jej zbyt wielu. A dzieki organizacji srodkow pienieznych mala bedzie miala wymarzony prezencik:)

Gość Szczera baba
Przykre jest to, ze nawet w swieta dziecko nie moze dostac wymarzonego prezentu, bo rodzicow na to nie stac... Przeciez gwiazdka jest raz w roku i jak sie chce to mozna zorganizowac tak, aby na to wymarzone playstation czy cos innego uzbierac. Przeciez swieta to taki magiczny czas kiedy spelniaja sie marzenia... Serce by mi peklo gdybym nie mogla sprawic radosci wymarzonym prezentem ukochanemu dziecku. Moja corka wymarzyla sobie mnoooostwo konikow pony i ja te koniki kupuje juz od kilku miesiecy bo wiem, ze na raz nie udaloby mi sie kupic jej zbyt wielu. A dzieki organizacji srodkow pienieznych mala bedzie miala wymarzony prezencik:)

Gość Szczera baba

Szczera baba - a ile masz już tych koników?:) o ilu córka marzyla?:) ps: super pomysł :D

Dla chłopców hitem w te święta pewnie będzie wyrzutnia Nerf. Wyrzutnie dyskowe, strzałkowe - modeli jest dużo do wyboru, a więc problemu ze znalezieniem czegoś odpowiedniego dla swojego dziecka nie będzie problemu.

Gość KrysztalowaWaza
ja też korzystam z dobrodziejstw internetu, dzieciak ma frajde bo moze napisać list do mikołaja i posiedziec dluzej przy komputerze (zazwyczaj jest to 1.5 godziny dziennie) a ja mam super ułatwienie. Chyba skorzystam ze strony polecanej przez chryzanteme listdomikolaja.pl, moj maluch jak uslyszał mikołaja i muzyczke z tej strony to poprostu zwariował :D dzięki wielkie za pomoc!

Gość a ja Jahcię poprę!
Szczera baba zgadzam się z Tobą w 100% :) My nie jesteśmy zamożni, ale na gwiazdkę jak trzeba zawsze wynajdę i 500zł zeby dziecko dostało to co chce :) Bo przecież to nie od rodziców, więc dla mnie to nie jest rozpieszczanie :) W tym roku córka najbardziej marzy o lalce monster high i taką dostanie :) to na mikołaja. Na gwiazdkę fotel w kształcie scooby doo i zestaw polly pocket :)

Gość Świeta już niedługo więc
Świeta już niedługo więc zapraszamy do sklepu dla Monster Maniaczek, kilkaset m produktów z logo Monster High w najlepszych cenach, a wysyłki już pod 6,99 zł ! http://monsterhigh.shop.pl/index

na MIkołaja dostaną wszyscy po komplecie bielizny termoaktywnej (koszulki z długim rękawem i kalesony ;P) i oczywiście po reklamówce słodyczy :D A pod choinkę starsi chłopcy chcą ciężarki do podnoszenia :D Najmłodszy chce lampę z autami do pokoju (wyciął sobie z gazety i przykleił na ścianie :D) a córka codziennie zmienia plany, więc będzie miała kupiony prezent na końcu, bo nie nadążam :D

Gość magdaaa 1983
a moj prawie 5 latek marzy o zestawie lego city :) i dostanie, chociaz tanie nie jest, ale babcia ma sie dorzucic, pewnie to bedzie chwilowy zachwyt jak ze wszystkim, pokoj tonie od zabawek, ale nie zaluje, on nic nie psuje, i dba o zabawki, a o lego marzy, wgl ma teraz manie ukladania klockow, w tamtym roku dostal wiele drobniejszych rzeczy, w paczce znalazl puzzle, kilka autek , pizamke, kubek, kule śnieżną, autko na sterowanie, misia, w tym roku bedzie jeden konkretny ( ale pewnie znajac zycie cos jeszcze sie znajdzie w paczce )' ps, tez nie jestesmy super bogaci , ale dziecku sprawic radosc to najwieksze sczescie, a innych przypadkach tez stawaialam np na marke i lepiej zapalcic wiecej a miec dobra jakosc

Dziękujemy za miłą opinię i zapraszam nie tylko MOnster Maniaczki choć nazwa może zmylić mamy tez Cars, Betty Boop, Hello Kitty , Minnie, MIckey i FC Balceronę. Ale oczywiście głowne produkty to Monster High mamy wszystko od majtek po zabawki ;)

Gość tak sie pytaaaam
a czy bedzie wielkie przegiecie jak dziecko w tym roku nic nie dostanie ????

No i oczywiście zapomniałam o drugim flagowym produkcie u nas Angry Birds, wściekłe ptaki atakują z każdej strony :D

Gość acha
Moje starszaki (12 i15 lat ) dostana telefony dotykowe samsung bo juz mi wierca dziure od dawna:)a najmlodsza szesciolatka tablice z ikei sama sobie wybrala i lyzworolki

Gość lego klocki
Moja 7- latka bardzo chce zestawy Lego Friends, ( ma już 3 małe zestawy)a teraz takie wybrała: http://allegro.pl/listing.php/search?string=kamper&category=111994&description=1 http://allegro.pl/listing.php/search?string=samolot&category=111994&description=1 Tyle wiem na pewno, a reszta rodziny nie się zastanawia. Córka chce też chodzić zimą na kurs jazdy na łyżwach i to też jest dobry pomysł:)

Gość marcheeewkaaa
Mój syn marzy o lego creator wyrzutnia Nerf (?)- nie wiem czy tak się to pisze ;) oraz lego ninjago.

Gość lego klocki
monster high tez jest u nas na czasie, zobaczy się, może na Mikołaja, bo pod choinkę lego friends. My z mężem nie kupujemy sobie prezentów, kupujemy na bieżąco co potrzebujemy czy to dla siebie czy do domu.

Gość upupupup
up

Gość ijabuba
Mój 7 latek ma hopla na punkcie wyscigów i rajdow samochodowych.. od dawna ma calutenka kolekcje autek z cars 1 i 2 , brakuje mu tylko ripa i postanowilismy go w koncu kupic, bo troche spadl z ceny. marzy o Xboksie, ale nie dostanie, rozbudujemy mu kompa i dokupimy kierownice do wyscigów, no i pare nowych gier -wyscigówek. od babci dostanie pewnie karnet na tor wyscigowy, juz z nia o tym rozmawialam. nastolatka, dostanie ksiązki, kosmetyki i bizuterie, moze jakis ciuch.. Małzon wzbogaci sie o nowa maszynke elektryczna i karnet na nauke jazdy konnej :) A ja zamówiłam dla siebie ksiązki, bizuterie i perfumy :) generalnie prezenty mamy juz omówione, kazdy zasugerowal co by chcial dostac, prezentując pare opcji do wyboru, a i tak zawsze sie znajda jakies fajne duperelki w stylu kubasa do herbaty , czy skarpet w mikolaje :) na tej stronce http://www.portablenorthpole.com/ tworze list od Sw. Mokolaja do mojego syna, w liscie jest jego imie, dane ktore podasz i zdjecie. Mikołaj opowiada dziecku o nim i sprawdza czy było grzeczne :) jest to krótki film wideo w formie emaila, dziecko najbardziej jest zaskoczone skad Mikolaj ma jego zdjęcie i wie jak ma na imie ? :P A w urodziny przychodzi do domu , papierowy list z zyczeniami :) Polecam !

Gość nie warte...
Moja co 5 minut zmienia zdanie, ma prawie 5 lat. I niewiem co jej kupić. Fajnie jak dziecko ma jakieś zainteresowania, jak coś zbiera, jak chce cos konkretnego, jak powyżej z tymi kucykami pony...

Gość anbo
Syn 8 lat, córka 13 lat. W tym roku postanowiliśmy kupić im komputer stacjonarny ( monitor już mamy także koszt mniejszy ). Mamy laptopa, ale mąż korzysta również w pracy z niego, więc komp bardzo się przyda.

marcheeewkaaa tak dobrze piszesz wyrzutnia Nerf. Super zabawka! Wspominał już jaki dokładnie chce model?

Gość MuchoMuchoLove
Oj o wszystkim co zobaczą w reklamie. A ostatnio o prawdziwym misiu Ted (tak tym z filmu, ale o nim marzy też mój facet :P). Myślę że dostaną coś praktycznego do szkoły (10 i 8 lat) plus standardowa czekolada. Co myślicie o takich drobiazgach: http://4gift.pl/zakladki-do-ksiazek-help-me.html http://4gift.pl/zakladki-do-ksiazek-help-me.html http://4gift.pl/dresik-na-komorke.html ?

Gość Cos bardzo skromne
te Twoje prezenty, ja bym się nie ucieszyła... W święta dzieciaki chcą się oderwac od szkoły a dostaną zakaldki do ksążki?

Gość upupupupuupup