Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość facet niezbyt przystojny

Wiecie co myślę o portalach randkowych ?

Polecane posty

że facet brzydal i gołodupiec może tam szukać kobiety do końca świata i o 1 dzień dłużej.Za mną już 16 randek :(

Gość Blond_hair_blue_eyes
Masz całkowitą rację :)

Gość Anty fan sympatii
facet niezbyt przystojny, a chciały iść chociaż do łóżka?, bo ja też kilka randek miałem poprzez ten portal ale w większości to trafiałem na jakieś dziwki... za przystojny też nie jestem.

Gość zielona...
interesujące... a już chciałam zapisać się na pewien portal randkowy, ale pewnie to działa w drugą stronę :-) jestem atrakcyjna, lecz brak czasu ogranicza możliwości kontaktów w moim środowisku...

Gość Mondeppi
Zielona, a na jaki się chciałaś zapisać?

Gość martinnn
to nie wina portalu randkowego, ze ktos jest brzydki i biedny:) ale oczywiscie najlatwiej zrobic z portalu kozla ofiarnego;)

Gość muhy
na portalach randkowych pisza że szukaja miłości a tak naprawde licza na seks bez zobowiazań

Gość zielona...
eDarling... jestem... zielona, naiwna, może, Mondeppi, polecisz jakiś poważny portal. Podobno kiedyś działały Biura Matrymonialne, gdzie można było przebierać w autentycznych zdjęciach, ale tam chyba chodziło tylko o finał-małżeństwo, a nie o romans...

Gość zielona...
więc po co te "randki w ciemno", napaleni faceci ??? Po co siedzicie tutaj w Kafeterii, marnujecie czas, tak jak ja w tej chwili, zamiast pójść do pubu na piwo, na jakąś zorganizowaną imprezę i tam poznać na żywo kogoś ?

Raczej nie wyglądało na to żeby chciały iść ze mną do łóżka.Nie jestem Bradem Pitem czy innym pięknisiem :(

Gość bo to portal zarabia na
reklamach i wejsciach a nie bedą siie martwili ze Wam nie wychodzą randki to ogolna sciema