Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sweet dreams are made of this

czuję się zniszczona

Polecane posty

kartcha111 - cieszę się, że Twój jest świetny. nie szukam tu psychiatry, mam adres swojego. chciałam tu znaleźć kogoś, z kim mogłabym o tym porozmawiać, bo z nikim bliskim nie mogę.

tak, jak przychodzi jesień to jestem zmęczona, ospała i rozdrażniona częściej niż kobieta miewa to normalnie. a zmienić chciałabym siebie. jestem w patowej sytuacji od tych wszystkich kłamstw.

Gość kartcha111
sweet dreams are made of this dobra masz psychiatrę i co zdiagnozował? Depresja , nerwica, mania, fobia? Bierzesz coś i prochy nie działają? Bo już sam nie wiem

Gość Primrose Hill
A dlaczego nie możesz tego zmienić? Serio nie myślałaś o jakiejś psychoterapii, bez żadnych leków?

Gość kartcha111
I poza tym nie kumam na forum też patologicznie kłamiesz?

jak napisałam, miałam depresję. teraz nie biorę niczego. zamiast prochów uprawiam nałogowo seks.

nałogowo kłąmię, bo ukrywam przed najbliższymi prawdę o sobie. czy myślałam o psychoterapii? od kilku miesięcy myślę o wizycie u psychiatry i/lub seksuologa, jednak każdego następnego dnia budzę się, zaczynam normalnie dzień i automatycznie mówię sobie, że w sumie wszystko jest okej, a jak nawet nie jest to przecież mogę przestać. no i nie mogę. najbanalniejszy objaw uzależnienia, ale nie mam odwagi przyznać, że potrzebuję terapii.

Gość kartcha111
No to cholera przyznaj i przede wszystkim nie wstydź się rodzina cię kocha i zrozumie co więcej pomoże ci ile możesz się męczyć z takim syfem?

Gość kartcha111
Z tego co piszesz (mam nadzieje, że to nie prowokacja bo bęe się czuł bardzo źle) to jesteś nałogowym kłamcą i seksocholikiem - uwież mi są gorsze stany umysłu (nie umniejszając twoim schizą)

tu nie chodzi o wstyd, bo akurat nigdy jakoś specjalnie nie przejmowałam się opinią ludzi. ale mam partnera od kilku lat... jak miałabym mu powiedzieć o tych wszystkich wyskokach, o tym, że nie mogę na tym panować, ale że poza tym to kocham go i bez niego zejdę już na samo dno? nie zasłużył na to, co robię, ale jeszcze bardziej na to, żeby przeżyć takie piekło w swoim życiu... :s

wiem, że jestem. pytanie co zrobić, by nie ucierpiały na tym osoby, które kocham.

Gość Primrose Hill
Kurde gdzie ty wyszukujesz tych facetów do bzykania? Ja nigdy żadnego nie miałam i nie wiem do cholery gdzie kogokolwiek znaleźć :o To tak nie na temat trochę, ale masz racje, lepiej wybierz się do tego seksuologa.

gdzie? dosłownie wszędzie się da. jestem niesamowicie towarzyska, otwarta i lubię ludzi, a studia mi to tylko ułatwiają. na sam seks można znaleźć setki, rzecz w tym, że ja ich wszystkich całkiem dobrze znam, lubię ich i utrzymuję lepszy lub gorszy kontakt. to jest jakaś patologia.

Gość Primrose Hill
Aha, no rzecz w tym, że ja nie jestem towarzyska, jestem introwertyczką więc mam problem :(

gdybyś miała być taka jak ja, to nawet lepiej, że jednak jesteś introwertyczką... moja zaleta jest moim przekleństwem :/

Gość Primrose Hill
Popadanie w żadną skrajność nie jest zbyt dobre

wiem. ale ciężko tu mówić o skrajnościach przy typach ekstrawertyk/introwertyk. każdy lubi co innego. normalnie łatwość nawiązywania kontaktu niesamowicie ułatwia życie, ale też bywa różnie odbierane. no i chuj, nie ma normalnych ludzi na tym świecie...