Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość swirek72 789

problem

Polecane posty

Gość swirek72 789

dziewczyny potrzebuje pomocy, jestem z facetem 8 lat i co roku problem z wigilią , ja mam 40 lat i dziecko z pierwszego zwiazku , on 36 lat.Wigilie dostaliśmy zaproszenie na wyjazd w góry do mojej siostry , będzie cała moja rodzina. On stwierdził że nie może jechać bo musi być u mamusi na wigili .Szlag mnie trafia , zachowuje się jak dziecko .on chce dojechać a co z moim synkiem , który nie zrozumie dlaczego taty nie ma na wigilii. Chce wigilie spędzić jak rodzina , ale on woli ją spędzić z mamąi siostrą. Czy ja jestem jakaś nienormalna , żę wymagam od niego żeby pojechał z nami. Jestem ciekawa waszego zdania , piszcie

Gość Dżennifer
ja bym pojechala osobno zeby kazdy byl zadowolony albo wigilia tu a reszta swiat tam....po co sie meczyc i na s wysilac

Gość swirek72 789
dzięki , ale ja nie wyobrażam sobie oddzielnej wigili ,a to jest kawałek drogi i trzeba wyjechać wcześniej może ktoś jeszcze się wypowie

Gość swirek72 789
dobre , może i masz rację

Gość annazhallu
Co roku spedzacie wigilie oddzielnie? Dlaczego? On jest jedynakiem? Ma swoje dzieci?

Gość niesmak z rana
" a co z moim synkiem , który nie zrozumie dlaczego taty nie ma na wigilii." i Ty się pytasz czy jesteś normalna?

Nie bądź egoistką kobieto ! Matka jest kimś ważnym dla każdego normalnie myślącego człowieka. Skoro tak kochasz rodzinne święta , zostań z nim , albo jedź sama. Nie możesz wymagać , aby facet kochający matkę pozbawiał ją swojej obecności podczas świąt :((

Gość JA MYSLE SOBIE TAK ZE
dziwne z tym"tatotowaniem" chyba jednak z toba jest problem i na sile z faceta chcesz zrobic ojca dziecku,moiwm zdaniem blad dzieciak powinien wiedziec ze ojca ma jednego i z nim powinien nawiazywac relacje,z tamtym gosciem tez ale to nie zaadfen tata na Boga,chce facet jechac do swojej matki niech jedzie,dojedzie na pierwszy dzien i tez dobrze nie wiem o co sie spinasz

moze byc rowniez tak a ta matka wie o tobie i dziecku? bo moze on wcale nic jej nie powiedzial ze zwiazal sie z 40 latka z dzieckiem? jakby nie byl na wigilii zacvzelaby podejrzewac ze jest u jakiejs kobiety a moze on nie chce cie jej na razie przedstawic? no nie wiem tak gdybam ale i tak uwazam ZE TO TY NIE MASZ RACJI i na sile go wciskasz w role w ktorej wcale nie powinien sie znajdowac

a wybacz nie doczytalam tych 8 lat przepraszam