Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ciotka frania

Czy sa powody do niepokoju

Polecane posty

Gość Ciotka frania

Witajcie mamusie Trochę martwie sie dzieckiem mojej siostry, gdyż chyba nie rozwija sie prawidlowoo A więc zaszła w ciążę to była wpadka. Malo jadla xakrywala brzuch dzieki czemu w 9 miesiacu wygladala jak w 4. No i co najgorsze palila papierosy , bez umiaru twierdzac ze skoro popalala w poprzedniej ciąży i dziecko _ 6 lat zdrowe to teraz nie bedzie sie oszczędzać oczywiscie nosiła w sobie złość za te.ciążę. Ta niunia.co sie urodziła ważyła 2,5 kg i miala 52cm . Pierwszy raz widziałam dziecko gdy mialo 6 miesiecy.fakt widac bylo ze jest ciut mniejsza, ale za to ruchliwa, usmuechniete wydawalo sie byc ok. Minelo kolejne pol roku czyli teraz kończy roczek, i zaskocxylo mnie jedno ta niunia nadal nosi ubranka te co pol roku wcześniej. I nie chodzi o spodnie ktore mozna pidciagac i w miare wzrostu sie dopasowuja.sle np. body pajace polspiochy ktorych jak wiemy gdy sa dopasowane dziecku poprostu nóżki sie nie zmieszcza. Z tego co zauwazylam mala ma nadal ubranka na 64-68 w zależności od producenta Czy to normalne? Ona jakos nie zauwaza w tym nic zlego.

Gość Ciotka frania
Dodam ze od 0_6m.cy rozwijała i rosla szybko patrząc ze startowala z małej wagi i wzrostu. a mala takze zaczyna chodzić. Wiec z tej kwestii jest prawidlowo. Tylko ten wzrost.