Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jagna serw

córka uprawia seks a ma 14 lat

Polecane posty

Gość jagna serw

Przeczytalam jej komurke. i jestem przerazona.

Gość Ty weź lepiej poczytaj
słownik ortograficzny:O

Gość lulll
ja też w tym wieku robiłam loda i było git ale ja wcześnie dojrzewałam, miałam okres od 10 roku życia. Ja się pytam jak lubi to czemu nie?

Gość wyższe wykształecenie to malo
ale z Ciebie matka nawet tak popularne słowo jak komÓrka nie umiesz poprawnie napisac

Gość gftsk
ciekaw jestem jakim prawem czytasz jej smsy? bo to córka i możesz wszystko? ona ma swój świat, swoje prywatne życie. jeśli się wyda, że ktoś czytał jej najbardziej prywatne rzeczy, może mieć uraz i na pewno długo będzie o tym pamiętać. przez lata. wiem, dla ciebie nic takiego, ale pomyśl co ty byś czuła na seks za wcześnie trochę, ale to zależy od niej, czy jest gotowa. większość nastolatek w tym wieku ma dzieciństwo zamiast takich przygód, też uważam że jest to za wcześnie, ale muszą być jakieś tego przyczyny. jeśli się zabezpiecza, nie wpłynie to na nauke, to jej historia i jej przeżycia, a jeśli będziesz w to ingerować, skomplikujesz jej życie tylko. ingeruj tylko, gdy seks będzie powodował problemy "komórke". weź słownik zamiast czyjś telefon

Gość buahahahahaaaa
U mnie w rodzinie nie rodzi się póżniej niż po 17r zycia

Gość Noxelka Witch
no to ładne kurwiszony z was :o

No jeśli to nie prowo-no takie życie ;) jedne zaczynają wcześniej, inne później.Nigdy nie wiadomo co dziecku strzeli do głowy, wydaje się że 14 latka to jeszcze dziecko..a czasem rodzicom włos się może na dupie zjeżyć jakby wiedzieli co robią ich dzieciątka:D Nie mam nic do wieku w którym młodziutka osoba zaczyna uprawiać seks-nie moja sprawa.Ale jestem zdania, że rodzice powinni być tego świadomi że takie coś może się zdarzyć tuż tuż, jeśli już się nie zdarzyło-i powinni poruszać temat antykoncepcji i chorób przenoszonych drogą płciową.

Gość emkol
nawet tak popularne słowo jak komÓrka nie umiesz poprawnie napisac jeśli już, to nawet tak popularneGO słowA

Gość lakakaka
ae wychowałaś kurwiszona