Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ktos1978

brak kontaktu z byłym

Polecane posty

Gość ktos1978

Hej, Próbuję skontaktować się z moim byłym, który nie odbiera telefonów i nie odpowiada na wiadomości. Oskarżył mnie o coś czego nie zrobiłam a teraz znikł. Kocham go i chcę o niego walczyć. Jakie macie rady?

dobra rada - daj mu święty spokój i odwal się od niego 💤 kiedy ktoś mówi NIE , to nie znaczy - tak

Gość ktos1978
Ale nie zrobiłam tego o co mnie osądza!

Gość ktos1978
Tak serio. Może chce abym go błagała ale tego na pewno nie zrobię....

Gość umumumum
Czy to w twoim nicku to data urodzenia ? Jesli tak to wspolczuje temu facetowi ze w ogole z toba byl

Gość Gdyby chcial zebys go
błagała, to dałby ci lu temu sposobność. :o

Gość ktos1978
Ok może złe słowo "walczyć", lepsze to "wyjaśnić" .

Gość a jeśli można
to o co cię oskarżyl ?

Tak serio. Może chce abym go błagała ale tego na pewno nie zrobię.... po co masz padać na kolana , skoro on woli żyć w kłamstwie ? szkoda kolan

Gość ktos1978
Cyferki 1978 nie są związane ze mną ..

Gość umumumum
Czasem ludzie tak bardzo nie rozumieja co sie do nich mowi skoro ktos mowi nie to nie i daj mu zyc. Ja mialam faceta ktory nie dawal mi zyc i tak bardzo mi sie naprzykrzal ze mnie do siebie jeszcze bardziej zniechecil.

Gość ktos1978
Uważa, że pisałam do jego znajomych i wypisywałam na jego temat dziwne rzeczy.... Śmieszne ...

Gość umumumum
Ile masz lat ? ze zajmujesz sie takiem debilizmami ? czy ludzi nie maja juz co robic tylko stale sie zalic rusz dupe idz pobiegac zajmij sie soba to ci takie pomysly wyjda z glowy

Gość To PROWO !
Znowu idiotka od kropek dopadła do klawiatury :o

Gość weqwweewe
Moim zdaniem to tylko pretekst autorko, szukasz powodu aby załapać z nim kontakt ,a on Cię olewa na całego.Podejrzewam,że ma powód i Ty dobrze wiesz jaki,ale całej prawdy nie napiszesz. Jak to jest,że jak coś jest żle,to kobieta zawsze niewinna. :P

Gość ktos1978
Słuchajcie, ludzie się kochają a z dnia na dzień, jedno drugie o coś oskarża i znika. Pierwszy odruch to próba rozmowy na ten temat a nie próba narzucania się komuś. Już raz w wiadomości email napisałam mu, że nie mam z tym nic wspólnego. Zastanawiam się tylko, czy i jak coś jeszcze można zrobić. Być może nie warto bo tylko winny się tłumaczy.

Słuchajcie, ludzie się kochają a z dnia na dzień, jedno drugie o coś oskarża i znika. to znaczy , że ktoś wcześniej rzucał słowa na wiatr i chciał oszukać siebie - oszukując Ciebie

Gość To PROWO !
"tylko winny sie tłumaczy"- stwierdzenie używane przez naiwnych debili myślących, ze prawda sama sie obroni. :o

Gość ktos1978
revolver Dziękuję.

Gość ktos1978
weqwweewe Jedyną prawdą jest ta, że trafił na dobry grunt do oskarżeń wiedząc, że kiepsko będzie mi się wybronić. Taka sytuacja jest wygodna dla tych, którzy chcą odejść a nie potrafią zrobić tego z klasą. I jeszcze jest coś takiego w mniemaniu mężczyzn, że cokolwiek by się nie działo, to kobieta jest winna, nawet winna temu, że oni źle postępują :)

Gość ktos1978
revolver Jasny i konkretny komentarz (bez oceniania kogoś) jest ważny i potrafi dać dużo do myślenia.

Gość weqwweewe
ktos1978 weqwweewe Jedyną prawdą jest ta, że trafił na dobry grunt do oskarżeń wiedząc, że kiepsko będzie mi się wybronić. Taka sytuacja jest wygodna dla tych, którzy chcą odejść a nie potrafią zrobić tego z klasą. I jeszcze jest coś takiego w mniemaniu mężczyzn, że cokolwiek by się nie działo, to kobieta jest winna, nawet winna temu, że oni źle postępują bla,bla,bla,bla "dobry grunt", "jedyna prawda" ...itd... już lepiej nic nie pisz,bo jasno wynika,że coś zawaliłaś i facet powiedział - dosyć. Teraz oczywiście jesteś niewinna,nie potrafisz się obronić ? Pisałaś,że niby coś komuś nagadałaś na niego,więc dlaczego nie uderzysz do tej osoby? Ciebie to nie interesuje albo wiesz,że prawda jest inna i nic to by nie dało. Oczywiście Ty niewinna,jeśli ktoś jest winny ,to on.Dajesz to jasno do zrozumienia pisząc,że faceci żle postępują,a Ty jako kobieta zawsze dobrze i idealnie. Za stary wróbel ze mnie ,aby dać się złapać na takie plewy. Lepiej daj facetowi spokój ,a nie próbuj na siłę mu spieprzyć życia. Widzę Twe podejście i on będzie zawsze winny i wszystkiemu, nawet temu ,że masz okres. Nie wiem skąd się biorą takie imitacje kobiet :(

Gość ddsasdaassadas
Skoro uwierzył w coś, czego nie zrobiłaś to oznacza, że Ci nie ufa i uważa, że byłaś do tego zdolnaa

Gość ktos1978
weqwweewe Mistrz przekręcania słów :) Nie chcesz abym pisała a zadajesz tyle pytań:)

Gość weqwweewe
ktos1978 weqwweewe Mistrz przekręcania słów Nie chcesz abym pisała a zadajesz tyle pytań Pytania były retoryczne,a mistrzynią jesteś Ty. Już dawno zaplanowałaś sobie,że on będzie winny,a na forum szukasz tylko potwierdzenia swej logiki, szukasz ludzi ,którzy by Ci przytakiwali,a Ty byś się utwierdzała,że dobrze zrobiłaś,że jesteś nieomylna, że jesteś idealna.