Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Naturallia 26

Mozliwy brak DOPASOWANIA FIZYCZNEGO???

Polecane posty

Gość Naturallia 26

Ze swoim facetem sypiam od 2mies jest moim pierwszym, gdy nie jestem na prawde mokra odczuwam podczas stosunku dyskomfort jakby byl troche za gruby tam na dole :p kilka razy zdarzylo sie ze nie czulam tego i sie okazalo ze po prostu jego penis nie byl w 100% twardy i w calej okazalosci... czy mozliwe ze jestem tam za ciasna i ze sie nie dobralismy pod tym wzgledem? dodam ze moj facet ma ponad przecietna i grubosc i dlugosc i pierwsze razy bolaly jak nic, jakby mnie ktos rozrywal od srodka :/

Jest naprawdę niewielka szansa, ze facet jest dla ciebie za gruby. No chyba, ze faktycznie ma chooya grubości przegubu ręki :P To raczej "wina" twojego braku doświadczenia - większość dziewic na początku odbiera sam stosunek jako raczej mało przyjemny jeśli nie bolesny. Za jakiś czas będzie lepiej :D tyłkko niech twój facet nie zapomina o porządnym rozgrzaniu cię przed pieszczotami.

Gość Naturallia 26
mam nadzieje :) rozgrzewa mnie zawsze :p tylko z rana zwykle jestem taka zmeczona ze to nie za bardzo dziala i wtedy uzywamy zelu, cwiczymy codziennie srednio 2 razy wiec mam nadzieje ze jeszcze se rozciagne :p nie ma giganta, cos jak dezodorant jesli mam porownywac

Gość vvvvvvvvvv XX
ja maialam jednego partnera z ktorym mimo spania z innymi mnie bolalo mimo ze wszytsko bylo ok bylam wdrowa wiec chyba istnieje cos takiego ale zwykle problem jest w dlugosci nnie w grubosci :p

Gość dirk16
Ponad przecietna grubosc i dlugosc, tzn?

Gość Naturallia 26
dlugosc 18.5 a grubosc ok 5cm

Gość Naturallia 26
tylko?? :S jesli srednica to 5cm to chyba nie jest TYLKO?!

Gość jakasanka20
miałam podobnie ale po pewnym czasie się poprawiło. Niech wchodzi delikatniej i stopniowo , mnie to bardzo podnieca i robię się mokra

Gość Naturallia 26
ok dzieki bedziemy probowac..a ile czasu ci zajelo przyzwyczajenie sie????

Gość jakasanka20
to nie od razu ,ale początkowo raz na kilka razy ,Jeszcze ci powiem że gdy mam sucho to się napinam gdy wchodzi - też robi się mokro Tylko uważaj żeby nie puścić bąka

Gość jakasanka20
to nie od razu ,ale początkowo raz na kilka razy ,Jeszcze ci powiem że gdy mam sucho to się napinam gdy wchodzi - też robi się mokro Tylko uważaj żeby nie puścić bąka

Gość Naturallia 26
ha ha myslalam ze po 2 mies juz powinno byc ok i sie przyzwyczaic powinnam :/

Gość dr_wlad
Dopasowanie fizyczne? Cipka dopasuje sie do kazdego penisa, nawet jak bedzie mial 30cm.

Gość Naturallia 26
no nie wiem juz sie naczytalam o kobitach co je bolalo podczas stosunku bo partner mial np za dlugiego :/

Gość ggg12388
bo to nie jego bolalo wsadzic zawsze wsadzi tylko nie jego boli :S