Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marcelinkaa87678

przyłapalam chłopaka na czymś dziwnym! przeczytajcie nie wiem co robic..

Polecane posty

Gość marcelinkaa87678

a więc wstyd mi mowic o tym komuś w realu więc napisze tutaj. jestesmy razem 7 lat, on jest we mnie zakochany z tego co mi i innym się wydaje, okazywał zawsze to i nigdy inna go nie interesowala, jesteśmy razem od 17 roku życia teraz mamy po 24 lata, całe dnie spędzamy razem, pomieszkujemy razem itp Dobra teraz do rzeczy: wczoraj byłam w domu u siebie nagle dostalam od niego: MINIU ALE JA IDE DO PRACY, BĘDE W DOMU O 18 BO MAMY ROZBUDOWĘ I IDE NA 12H:( TEN WEEKEND W PRACY, ZA TYDZIEN MOŻE WOLNY YH:( takiego smsa wyslał przez pomyłke do mnie, oczywiscie on nie mial byc do mnie ten sms.. pomylil sie.. pojechalam do niego, bo i tak bylismy umowieni i zaczelam pakac, a on się wypierał, w końcu zaczełam sie drzeć na niego ze jest koniec ze co on odwala i gdy był juz przyparty do muru przyznał sie!! i pokazał mi na fotce . pl ze załozył sobie fotke, miał tam 3 fotki swoje pokazal mi je i wszedł w ,,wiadomosci'' i mial tam około 7 rozmów ze STARYMI BABAMI ( przepraszam jesli kogos urazilam ale dla mnie 47 lat dla chlopaka o ma 24 to stara baba) pokazal mi z nimi rozmowy jak z nimi pisal, te kobiety tez odpisywaly ze maja dzieci mają mężów i chciały się z nim spotkac ale od je zwodzil ze nei ma czasu ze moze za tydzien i te rozmowy juz byly prowadzone od 3 mieciesy tylko ze te kobiety byly z daleka bo my jestesmy z warszawy a one byly np z krakowa, wrocławia itp i PRZYZNAL MI SIĘ ZE JEGO POPROSTU JARA ZE TAKIE STARSZE ODPICOWANE KOBIETY NA NIEGO LECA I CHCA SIE Z NIM SPOTKAC, ZE ON NIGDY BY SIĘ NIE SPOTKAL ALE LUBI SOBIE TAK DLA ,,JAJ'' POPISAC... I ZE JE ZWODZI Z EDZIS MA PRACE JAK CHCĄ ZEBY PRYJECHAL A ON JE CELOWO OSZUKUJE.. BO WIADOMO ZE NIE POJEDZIE TYLKO TAK LUBI SOBIE Z TAKIMI POPISAC.. bylam w szoku wyszlam od niego i sie nie odzywam nie wiem co robic ...

Gość To PROWO !
Jest przez 7 lat zakochany! I nie zdążył cie pokochać! :o

ciekawe jak różne fantazje mają ludzie - i jedni o nastolatkach, inni o pajęczynach ....ciekawe autorko jakie sama masz dla porównania ze swoim już właściwie "eks" - bo chyba nie bedziesz tolerowała pajęczyn?

Gość marcelinkaa87678
nie wiem co mam zrobic.. wiem ze on z nimi nic nei robil nawet się nie widzial tylko pisal na fotce i smsy z jedną, on b sie nie odważył spotkac tylko tak pisac i nie wiem co robic.. gadalam z kolega ktory jest psychologiem i on powiedzial ze to moze wynikac z jego zakompleksienia i dowartosciowuje sie w ten sposób jak widzi ze taka starsza bogata elegancka kobieta na niego leci.. ale nic wiecej .. nie wiem co robic

Gość Asia częstochowaaa
Skąd wiesz że by się nie spotkał? Bo tak ci powiedział ? Skorzystał by i to chętniej niż myślisz niestety. Tacy już są faceci. Od pisania do spotkania jeden krok, w dodatku jak facet w związku może być takim zerem. To była zdrada emocjonalna .

Gość kurgueyrg
No to dobrze, że ma te stare baby. Bo inaczej na Tobie by wyładowywał swoje zakompleksienie. Szkoda, że za 10 lat już te stare baby nie będą na niego lecieć. Może zacznie wtedy z 70-latkami?

Gość Asia częstochowaaa
Do tego pomysł o tym , że on to wszystko zaplanował. W końcu po coś założył ten profil prawda? Więc to było zaplanowane działanie z jego strony, dobrze wiedział co robi . Świnia z niego. Skąd wiesz czy wcześniej już nie robił takich rzeczy. Nie wiesz. Gdyby nie przypadek nie dowiedziałabys się

Masz chyba problem .... Z jednej strony pewnie kochasz swojego chłopaka , a z drugiej ..... Ja bym się zastanowiła co go tak rajcuje ? Przecież te kobiety być może czują się samotne , opuszczone , chcą jakiejś bliskości ..... Może one nie wiedzą ile Twój chłopak ma lat ? A może .....świat już kompletnie zwariował ??? Ale myślę ,że Ty powinnaś się mocno zastanowić , czy on jest wart Ciebie . Nie szanuje kobiet !! Zapytaj go , co by powiedział o gościu , który by sobie robił takie jaja z jego matką na przykład ?

Gość marcelinkaa87678
NIE SPOTKAL SIE BO GO ZNAM JUZ 10 lat i wiem do czego jest zdolny wlasnie przez swoje zakompleksienie ( bo jest niski jak no chlopaka nawet bardzo) nie pojechal by nigdzie moze chyba jedynie pomarzyc.. a co do sexu tez nie jest jakims wylewnym zboczencem.. narazie sie nie odzywam bo dla mnie i tak takie pisanie ejst chore.......

Masz chyba problem .... Z jednej strony pewnie kochasz swojego chłopaka , a z drugiej ..... Ja bym się zastanowiła co go tak rajcuje ? Przecież te kobiety być może czują się samotne , opuszczone , chcą jakiejś bliskości ..... Może one nie wiedzą ile Twój chłopak ma lat ? A może .....świat już kompletnie zwariował ??? Ale myślę ,że Ty powinnaś się mocno zastanowić , czy on jest wart Ciebie . Nie szanuje kobiet !! Zapytaj go , co by powiedział o gościu , który by sobie robił takie jaja z jego matką na przykład ?

Gość Asia częstochowaaa
Masz rację, znasz go dziesięć lat już na tyle że teraz zakładasz temat na forum o nim.

Gość Asia częstochowaaa
Po prostu uciął sobie romansik ze starszymi paniami, widać one go bardziej rajcuja od ciebie.

Gość kurgueyrg
No niestety takie problemy mają ludzie z sobą jak mają kompleksy. Oczywiście kompleksy ma każdy, ale trzeba się nauczyć to olewać. Porozmawiaj z nim szczerze, do czego coś takiego może doprowadzić. On nie widzi problemu w tym, że krzywdzić może ludzi, byle mu to poprawiło samopoczucie. I to jest źle, uświadom mu jak bardzo skrzywdził Ciebie, jak krzywdzi te kobiety, że one też są ludźmi z uczuciami. Niestety sam musi dojść do ładu ze sobą. Ty może mu tylko coś sugerować i go obserwować. Żeby w przyszłości i Ciebie nie skrzywdził.

Gość Asia częstochowaaa
Jak cię zdradzi też będziesz tłumaczyć go przez kompleksy?

Gość Eee..
Co to za facet ktory kocha ciebie a za twoimi plecami pisze do starych k*rw! Kolo ma coś z głową, bez dwoch zdan! A ta sytuacja ma juz brzydki smak... I nigdy o tym nie zapomnisz jesli znow bedziecie parą.. Bo bedziesz myslala: czy ten ch... nie pisze znow do jakiejś baby albo.. do jakiejś seksownej laski. Moze poznaj kogoś normalnego...? A tego zboka kopnij w dupsko!

Gość elizaaaa
marcelinko skoro pisze z owymi paniami to i tak z nim cos nie tak po prostu ma chęci na taka starszą (jak napisałas ok 47 lat)

Gość jkhkj
twój chłopak chciał zrobić coś strasznego. ruchanie mężatek jest grzecham śmiertelnym

Gość Prime
Dużo powinno Ci dać do myślenia to, że podaje im swój numer telefonu. Oszustwo to oszustwo. No mercy.

Gość to idiotki
normalna kobieta nie flirtuje z kimś młodszym o połowę. No chyba że jest młody ale staro wygląda :classic_cool: