Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SIę_Zastanawiamam

Do kobiet które NIE chcą a MUSZĄ pracować.........

Polecane posty

Gość SIę_Zastanawiamam

Jesteście złe na swoich facetów ? Że to takie żałozne pacany iż nie potrafią zarobić na rodzinę ?

Nie wiem z jakiej rodziny pochodzisz, ale u mnie w domu zawsze pracowali oboje rodzice i oboje sie mna w rownym stopniu opiekowali, w moim zwiazku podobnie - pelne partnerstwo. Jakby mi zalezalo, zeby miec meza krezusa, to bym sobie takiego znalazla. Ale chcialam miec meza fajnego, a nie nudnego :-)

Nie wiem z jakiej rodziny pochodzisz, ale u mnie w domu zawsze pracowali oboje rodzice i oboje sie mna w rownym stopniu opiekowali, w moim zwiazku podobnie - pelne partnerstwo. Jakby mi zalezalo, zeby miec meza krezusa, to bym sobie takiego znalazla. Ale chcialam miec meza fajnego, a nie nudnego :-)

Gość w fazie okołoowulacyjnej
ręce mi opadły- wiesz co, w chwili obecnej nie pracuję, taki stan rzeczy potrwa niestety do stycznia i zdziwię cię chyba, poniewaz mam ogromne wyrzuty sumienia, że to na moim meżu leży cały cieżar utrzymania rodziny

Gość SIę_Zastanawiamam
lilith -nie rozumiem twojej odpowiedzi..:/ Facek który dobrze zarabia nie koniecznie jest nudziarzem czy owym pracoholikiem...:/ Wręcz przeciwnie:D

Gość podobnie
Dziewczyno ty chyba jesteś śmierdzącym leniem, bo inaczej tego wytłumaczyć się nie da.

Gość umumumum
a ja sie zastanawiam jak kobieta moze byc leniem i siedziec z dupa w domu i nic nie robic brzydze sie takimi laskami lenie nygusy nieroby

Gość wyższe wykształecenie to malo
Kobito do roboty a nie leniwa suczysko bedzie dziecko wychowywać

Gość autorko w tak prostackim
świecie jak kafeteria to był bład zakładac temat! Kazda cie zwyzywa od lenia o sobie napisze ze pracuje a tak naprawde zadna z nich nie pracuje jakby tak było to nie siedziałyby na kafeterii całe dnie zwłaszcza w weekend!!!

Gość kiedy podjąć decyzję?
Ja od jutra zaczynam urlop wychowawczy. Powiem szczerze,że to był pomysł mojego męża,który był dzieckiem z kluczami na szyi. Stwierdził,że nie chce takiego losu dla naszego dziecka. Ja mam stałą pracę, wyższe wykształcenie, różne kursy. Zanim zaszłam w ciążę byłam pewna,że wrócę do pracy po macierzyńskim,ale teraz widzę,że to by było okrutne względem dziecka. Mój mąż nie zarabia może jakoś wiele-ok.3700-4100 w zależności od miesiąca,ale na nasze potrzeby to aż nadto.