Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mnaz

Czy karmiąc piersią można...

Polecane posty

Możesz jajko na twardo zjeść i obserwuj dziecko, jeśli nic mu nie będzie możesz wprowadzać jajka również pod inną postacią, ale powoli.

Gość co to ma do rzeczy czy zje ja
jko na twardo czy na miękko?:D wiadomo, że lepiej unikać smażonego zatem jajecznica odpada, ale jajko gotowane może być i na miękko i na twardo

Gość marylka b.
Tak naprawdę to jeśli dziecko nie ma żadnych alergii to można jeść wszystko. Specjalne diety mamy karmiącej to tylko w polsce się tak praktykuje, poczytaj trochę o tym. Ja na początku też się w to bawiłam, ale później oglądałam parę programów na ten temat, przeczytałam kilka artykułów i postanowiłam spróbować jeść normalnie. Odkąd syn miał 2,5 miesiąca to ja już i grochówkę i bigos jadłam i absolutnie wszystko i nic mu nie było. Teraz jest zdrowy i je praktycznie wszystko bo zna te smaki od urodzenia. Oczywiście są dzieci z którymi tak się nie da, bo mają problemy pokarmowe, ale lepiej jest spróbować niż zapobiegawczo się żywić sucharami i gotowanym kurczakiem.

Kolezanka urodzila niedawno i jak zjadla jajko ugotowane na twardo,maly mial rewolucje,brzuszek go bolal...nie wiem moze teraz jak skonczyl 3mce to juz by nie bylo problemu a wtedy byl....aczkolwiek inne koleznaki jadly jajka jak maluchy mialy miesiac i nic im nie bylo,mysle ze to moze indywidualna sprawa

Gość Sicyyyly
Joanna = Niko123 = Sicyyyly = to-i-ja znowu atakuje :/