Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość noicoze.

Czy mam szansę na faceta i dobrą pracę ? Nie mam komórki ani maila ani telewizor

Polecane posty

Gość noicoze.

Komputer mam , do filmów i gier oraz muzyki. Internet podlaczyłam bo mam w sumie za darmo, z sąsiedniej firmy. Mam 23lata, koncze studia i zaczynam szukac pracy, nie mam faceta od 4 lat. Nie mam komórki bo mi niepotrzebna, telewizor tez - po co mi to? Z maila nie korzystam, zakładam jakies konto gdy cos kupuje. Jestem szczesliwa bo nie mysle o plastikowych pierdołach :D pracowalam juz ale dorywczo w 3firmach, ale to dorywcze nikt o tel nie pytal. Moj eks mieszkal blisko codziennie sie widzielismy. A teraz? Uznają mnie za dziwaczke? Pojde na rozmowe i bedzie jak w Poranku Kojota : - ok zadzwonimy do pana -ALE JA NIE MAM TELEFONU :D

rozumiem że tego nie potrzebujesz majla czy telewizora. ja mam np majla dopiero od roku, założyłam bo musiałam jakoś coś wysłać. a ze znajomymi i rodziną nigdy przez telefon nie rozmawiasz? :O bo bez telefonu akurat to sobie nie wyobrażam życia...

Gość ghgggggg
to w rozmowie kwalifikacyjnej pytają czy masz telewizor??? ;) :classic_cool: Maila i telefon musisz mieć - bo jak wyślesz i jak odbierzesz

Gość noicoze.
co to znaczy muszę? To jakis przymus? Nie placze gdy nie moge wyslac smsa jak inni. Telefon mam tylko stacjonarny.

Gość oczywiście, że nie ma przymusu
ale co będziesz warować non stop przy stacjonarnym bo może z rekrutacji zadzwonią? a jak facet podejdzie i poprosi o numer dasz domowy i powiesz w jakich godzinach ma dzwonić? ja na studiach nie wyobrażam sobie życia bez maila, notatki, książki, skany itp mam tam

Gość plytka, ksiazka jest
jak masz stacjonarny, to wystarczy:) chodzi o to, zeby rekruter by w stanie sie z Toba skontaktowac, a mail mozesz zalozyc czasowo, chociaz pewnie bez maila obejdzie sie szybciej

Gość tez nie widze w tym nic
ja mam 26lat i tez nie mam komórki :D jak szukalam pracy rekrutatorka pytala o tel bo w cv nie podałam, a ja na to ze nie mam telefonu :D gały wywalila i zatkalo ją . Dodalam po chwili : musi pani teraz zdecydowac czy mnie zatrudni. Przeprosiła na chwile i wyszła na 5min. Wrocila i dostalam prace :P

Gość jak mozna bez komorki
zyc? i bez maila i bez gadu gadu?

Gość tttttttte
jak mozna bez komorki - jestes typowym wspolczesnym bezmózgiem

Gość jak mozna bez komorki
jem kupe