Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość omomomomo DD

jak uzyskac taki piekny kolor włosów ?

Polecane posty

Gość omomomomo DD

No moze nie dla wszystkich piekny ale mi sie podobaaa :P Obecnie mam ciemny blond i długie proste włosy, ale juz nie moge tego mojego koloru! od góry mam ciemny naturalny odrost a koncówki są jasniejsze, nie podoba mi sie to... (nigdy wczesniej nie malowałam włosów) Jak zrobic zeby uzyskac taki kolor ? http://i2.pinger.pl/pgr291/511b0925002b8efd507b160a

Gość nie tak nie
rozjasniacz ,a po czasie farba platynowa.miałam kiedys.idz ze do fryzjera powie ci

Gość omomomomo DD
ale rozjaśniaczem to pasemka zrobic ? bo tak mi podpowiadały kolezanki ze jak zrobie całe rozbo taki zółty

Po rozjaśniaczu będę żółte, ale farba zniweluje tą żółć. Najlepiej robi to srebrny pył joanny, ale włosy są bardziej platynowe niż na zdjęciu, które załączyłaś. Najbezpieczniej iść do fryzjera, tym bardziej, że nigdy nie farbowałaś włosów.

farba do włosów. polecam garniera. jak masz w miare jasne włosy to nie niszcz sb niepotrzebnie włosów rozjaśniaczem bo taki jasny blond farby sam w sobie ma rozjaśniacz

Armaid po samej farbie nie uzyska takiego koloru mając włosy naturalne ciemny blond. Wiem co mówię, bo od lat farbuję na blond. Do uzyskania wymarzonego koloru tylko rozjaśniacz plus farba w wymarzonym kolorze.

Gość jan komuzykant
taki piękny kolor włosów można uzyskać w fotoshopie. Są też inne programy. :P

Gość gdyby to było
dlaczego doradzacie autorce zrobic włosy najtańszym i najgorszym gównem dostępnym a drogerii jakim jest joanna ?, czyżby ze złośliwości , spalisz tym włosy , idz do sklepu fryzjerskiego ze zdjęciem tam profesjonalnie dobiorą ci farbe z silniejszą wodą i obędzie się bez zniszczeń typu rozjasniacz plus perła joanna , jedną farbę na moje oko jest to wypłukany beżowo perłowy blond z wodą 12 , nie słuchaj rad idiotek bo bedziesz płakała