Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ajaajall

13 lat roznicy wieku

Polecane posty

Gość Ajaajall

ja mam 25 on 38 probujemy jakos poukladac nasze plany na przyszlosc...wiadomo jemu do niektorych rzeczy bardziej speiszno niz mi :p ktos ma podobnie??

Gość Ajaajall
boje sie troche bo do ukonczenia studiow doktoranckich zostaly mi jeszcze 3 lata wiec jak skoncze bede miala 28, a on wtedy bedzie po 40 i o dzieicach chcialabym pomyslec np dop po jakims czasie jak popracuje a co jak bedzie juz za stary na dzieci?? :/

Gość mam 60 lat
Znaczy że co? Nie chcesz sie ryćkać?

Decydujac sie na zwiazek ze starszym mezczyzna musisz myslec odrobinke o takich rzeczach jak dzieci bo nie bedziesz mogla czekac 5 lat :-P z decyzja :-P Powodzenia.

Gość Ajaajall
no te 5 lat czekania to raczej minimum bo sprawa jest dosc skomplikowana a wiadomo ze pracy sie nie dostaje od tak a jednak ten doktorat po cos robie nie zeby skonczyc w pieluchach...

Gość mam 60 lat
To ja moge go za pięć lat zastąpić. No 5 minut :classic_cool:

Gość ja bym sie nie pchala
przy takiej roznicy, co innego kilka lat dlaczego ten facet nadal w takim wieku jest singlem???

Gość Ajaajall
sytuacja dosc skomplikowana pierwsza dziewczyne mial w wieku 27 lat, jest meeeeeeeega niesmialy, potem dostal od niej kopa i mial przerwe potem byl w 2 innych zwiazkach ale z jedna laczyl go glownie seks a z nastepna podobno porazka na kazdy stopniu lacznie z seksem wiec sie rozeszli jestemy razem 3 lata teraz

Gość Ajaajall
:) wiem we wszytskim do siebie pasujey i to jest super ze na codzien sie tej roznicy nie czuje :) :) p.s. widzialam podobny temat i chyba ktos sobie jaja robi :/

Gość goooogle search
najlepiej pogadaj z nim i wyczujesz jaka jest sytuacja, ale na pewno lepiej mlodszy niz szarszy ojciec i dziecko w wieku 40kilkulat to pozno zakladajac,ze plemniki ma dobre i bedzie trzymal kondycje on 42 - ur. dziecka on 63 - dziecko 20lat on na emeryturze-dziecko 24lat

Gość Ajaajall
rozmawialismy wiele razy on pow ze bedzie czekal az bede gotowa tyle ile bede chciala ale nie chcialby byc starym dziadem nie moge sie , poza tym jest facetem pelnym wigoru i czasami sie zastanwiam ktore jest w tym zwiazku starsze :p