Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nada 21

wieczorne plamienia i ból brzucha

Polecane posty

Gość Nada 21

Witam mam problem martwię się ponieważ nigdy tak nie miałam ... Przed miesiaczka jakieś 3 dni bardzo swedziało mnie w miejscu intymnym doszło do tego szczypanie i pieczenie więc podczas okresu stosowałam Pimafucin który dała mi szwagierka po 3 zastosowaniach dolegliwosci minęły 15 Października skończył mi się okres który trwał jak zwykle 6 dni a 18 19 i 20 pojawiły mi się dziwne wieczorne plamienia z bólem brzucha... 18 była to bardzo gęsta (przypominajaca gluty) wydzielina koloru czerwono brązowego 19 sytuacja się powtórzyła wieczorem przed kąpielą zauważyłam na bieliźnie plamienie koloru czerwonego z brazem z małymi bordowymi skrzepami. 20 mniej więcej po godzinie 18 to samo tylko że sama brazowa wydzielina. Dodam że to nie powinna być ciąża ponieważ nie kochalismy się z mężem po ostatniej miesiaczce Nie biorę tabletek antykoncepcyjnych Jeżeli dzisiaj sytuacja się powtórzy jutro zadzwonie do gin. by zapisać się na wizytę. Może ktoś miał podobne objawy i wie co to może być byłabym wdzięczna za odpowiedz.

Gość mi czasami jeszcze po okresie
tak sie ze trzy dni "maze" jak sie powtorzy za miesiac,lub bedzie cos cie bolec to idz a jak nie obserwuj siebie po nastepnej @

Gość powiem zartobbbliwieeeeeee
robicie czasami chleb tarty czy zawsze kupujecie bułkę tartą??

Gość Nada 21
No wiem mi jak kończy się okres to też na końcu mam brązową wydzieline tylko że po skończonym okresie było ok i czysto dopiero po 3 dniach zaczęły mi się te dziwne wieczorne plamienia i ból brzucha taki jak by był rozdęty :/ Nie wiem już sama może za bardzo panikuje może dlatego że nigdy nic podobnego mi się nie przytrafilo :/