Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość LASKA OD GRYCANÓW

NAJBARDZIEJ NA ŚWIECIE KOCHAM JEŚĆ

Polecane posty

Gość selena dooo
nie ma gwarrancji ze szczupla sylwetka da ci szczescie osobiste-bylam juz chuda i baaaaardzo nieszczesliwa:P ale jest duze prawdopodobienstwo ze tusza nie da ci go wcale

Gość l.,
Ja zwykle wazylam 80 kg z prywami do 85, teraz waże 60 i czuję się rewelacyjnie. Coś w tym jest że jak człowiek szczuplejszy to bardziej szczęsliwy.

Gość ja zjadłam właśnie całą
Nie uprawiam żadnego sportu, jestem za leniwa :)

Gość selena dooo
I.,-mam identyxcznie:)

Gość LASKA OD GRYCANÓW
bardzo bardzo chciałabym od jutra zmienić swoje życie. Najgorsze jest to, kiedy postanowię uprawiać jakiś sport a potem brakuje mi sił by to zrealizować.

Gość taka_prawda
szczupła sylwetka i zdrowe odzywianie zapewni Ci zdrowie, energie, lekkosc, dobre samopoczucie.

Gość LASKA OD GRYCANÓW
tak, tylko jak wyjść z nałogu?

Gość l.,
LASKA OD GRYCANÓW- Zacznij ćwiczyć coś co luszbisz, bo jesli będziesz się przymuszać to nic dobrego z tego niw yniknie, najnormlanie się zrazisz. Ja zaczynalam od szybkiego marszu, a w tej chwili biegam, w sumie biegam już od 7 lat. Sport po pewnym czasie też uzależnia i w pewnym momencie uświadomisz sobie, że jak się nie ruszysz to będzi Co czegoś brakowało. Ja w tej chwili jak mam czasami lenia i nie pójdę biegać to od razu mam nerwa, bo organizm sam się domaga ruchu.

Gość l.,
selena dooo- no tak myślałam, ale co wazysz tyle co ja czy może wczesniej też wazyłaś 80 i schudałaś czy jak :) ile masz wzrostu ? bo ja 170

Gość selena dooo
sport sa w sobie nie pooze-trzeba do tego przestac sie obzerac smutna prawda

Gość selena dooo
wazylam najwiecej 83.5 to byl meksyk:p Mam 166

Gość LASKA OD GRYCANÓW
tak, sport sam w sobie nie pomoże, ale napędza swego rodzaju machinę. Zajmuje czas, a jak masz zajęcie to nie myślisz o żarciu. Tak to działa.

Gość l.,
Noo to faktycznie podobnie do mnie :P ja zawykle chudłam 2 kg przybierałm 3, chudłam 5 przybierałam 6 i tak w koło :/Oczywiśice zaczyanałm się odchudzać od każdego poniedziałku :-o

Gość taka_prawda
Jak bedziesz mniej pochłaniać jedzenia to starczy Ci kasy na fitness. Kup sobie dres, ktory zakryje niedoskonalosci figury bys mogla czuc sie komfortowo. Na sile nikt tu Cie nie zmusi do zmian musisz poszukac tego w sobie. Nie mozesz byc czlowiekiem, ktoremu na niczym i na sobie nie zalezy. Zycie masz jedno i korzystaj z niego i ciesz sie nim.

Gość l.,
no sam w sobie nie pomoże, to fakt, ale dieta bez sportu i sport bez diety jest bezwartościowy.

Gość selena dooo
Ja zaczynalam milion razy:) 3 miesiace temu zaczelam kolejny-schudlam 20 kg:P mam kupe rozstepow przez te jazdy i wciaz mi malo kg zgubionych ale nadrabiam ladna buzka pozostale braki hehe

Gość l.,
Przyjdzie taki dzień, że dasz rady, bo potrzeba 937983756 niepowodzeń, żeby raz mogło się udać, każde niepowdzenie to szczebelek w drabince aby dojść do tej wielkiej siły. Zobaczysz uda się, ja w to wierzę.

Gość l.,
selena dooo- Powiem nieskromnie, że moim atuatem też jest twarz :P bo reszta delikanie do poprawki :D

Gość LASKA OD GRYCANÓW
No faktycznie pod tym względem wyglądam na człowieka któremu na niczym nie zależy. Ale zawsze staram się mieć staram się dobrze ubrać, umalować, pachnieć.

Gość l.,
A było raz tak, że schudłam 18 kg w 2 miesiące :/ jadłam tylko 1 posiłek dziennie, do syta, ale jeden, nie wiem jak ja to wytrzymałam, ale wszytsko wróciło.

Gość l.,
w sensie że waga wtedy worciła,

Gość LASKA OD GRYCANÓW
selana dooo w 3 miesiące 20 kg? Brawo. Pięknie. MŻ czy ograniczenie węgli do zera?

Gość selena dooo
I., wiec naprawde mamy podobny ,problem" hehe Dobrze ze chociaz mamy czym nadrobic te niedoskonalosci Sa panny ktore sa maga zgrabne ale twarz....:P

Gość l.,
Moją największą bolączką jest brzuchol :/ noo ale brzuch można ukryć, a twarz nie bardzo :P

Gość l.,
Zmykam dziewczyny. Ty Grycanka bierz się za siebie, trzymam kciuki. A selana- życzę utrzymania wagi :) 🖐️:)

Gość LASKA OD GRYCANÓW
l. dzięki:)

LASKA OD GRYCANÓW Pierwsza rzecz od jakiej zacznij to idz do lekarza, a oni dalej Cię poprowadzą. Ja nie miałam coś takiego jak "napady obżarstwa" ze słodkościami też problemu nie mam, ale miałam sporą nadwagę ( nadal mam) walczyłam z tym dość długo, wierzyłam że pomogą mi tabletki i inne wynalazki z apteki, ale nie pomogły. Urodziłam ogarnęłam się odważyłam się pójść do specjalisty, zrobiłam badania, dostałam wskazówki, jestem pod stała opieką, wiem co źle robiłam wiem też czemu mam taka nadwagę ( nie tylko z jedzenia). Ciesze się że poszłam po pomoc i tobie też to polecam :) w 3mies mam za Sobą zgubione 15kg, daleko droga jeszcze do pokonania, ale wiem że ty razem dam rade z prostej przyczyny. Wiem co jeść, co robić, co mi wolno i td:) wiem że moja praca nie pójdzie na marne tylko aby osiągnąć cel trzeba po 1wsze uwierzyć w Siebie, 2 iść do specjalisty, 3 robić a nie mówić :).

Gość selena dooo
to byl dukan w polaczeniu z glodowka:P juz mi nie raz uratowlal dupe:P