Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość LASKA OD GRYCANÓW

NAJBARDZIEJ NA ŚWIECIE KOCHAM JEŚĆ

Polecane posty

Gość LASKA OD GRYCANÓW
kiwi - do jakiego lekarza? O jakim specjaliście kochana mówisz?

Gość LASKA OD GRYCANÓW
Jakiego lekarza? Jakiego specjalistę? Jestem ze śląska.

Gość IU
"selana dooo w 3 miesiące 20 kg? Brawo. Pięknie. MŻ czy ograniczenie węgli do zera?" Pięknie? Przecież to cholernie niezdrowo w tak krotkim czasie tyle schudnąć :o Potem się dziwicie, że ciągle waga sie wacha. Ja chudłam 1 kg na msc. tak bardzo spektakularne, ale wogóle nie odczułam, że byłam na diecie, i chudnę dalej. I wogóle nie ma to jak pocieszanie się, że twarze macie ładne, w co wątpie, przy takim chudnięciu i grubnięciu pewnie macie zwiotczałą skórę i dwa podbrodki, ale trzeba jakoś się pocieszać co swinki?

Gość FIKOŁAJ
A co lekarze wiedzą o diecie ? :-o

Gość furgonetka.,...,,,
IU- śmiesznaś taka że az mi Cię szkoda. Co naoglądałaś się jebnietych programów w TV i powielasz głupote ? :)

Gość LASKA OD GRYCANÓW
gdzie masz takich lekarzy?

Gość selena dooo
Wiem ze niezdrowo,coz moj wybor:)nie musisz nas wyzywac kolezanko daruj sobie p.s.nie mam 2 brod:Pwtedy bysmy nie pisaly ze mamy ladne buzki hehe ale rozstepow w chooooj:P fakt

Gość IU
Nie, nie oglądam tv, to poprostu nie jest normalne dla organizmu tak szybko stracic na wadze, nie przytyje się 20 kg w 3 msc, więc nie powinno się też tak szybko chudnąć, bardzo czesto na wskutek takiej diety organizm nie otrzymuje odpowiedniej ilosci witamin, pozatym efekt jojo co z tego, ze szybko jak na krótko, rozpoczynając diete trzeba juz na niej zostac do konca życia.

LASKA OD GRYCANÓW wiesz tego to ja nie wiem bo ja z Łodzi jestem, chodze do dużej przychodni gdzie masz wszystkich specjalistów ( dentyste, ginekologa, neurologa, okuliste, rezonanse, usg ) i td i td w takich przychodniach musisz takich lekarzy szukac :) bo w zwykłej małej przychodni rodzinnej ich nie ma :).

Gość selena dooo
Ale moja droga nikt nie napisal ze to normalne:) Wrecz zdaje sobie sprawe ze to bardzo nienaturalne a jojo....wiesz to zalezy co dalej ze soba robisz:) ale ty polecialas wyzwiakami ogarnij sie dziewczynko

IU Zapomniałas tylko o tym że po 1sze to większośc na starcie to woda, 2 jeśli ktos ma dużą nadwage to logiczne jest że w pierwszych 2ch/3ch mies waga mu bardzo szybko leci czyż nie?

Gość FIKOŁAJ
IU- a w jaki sposób ty sobie dostarczasz wystrczającej ilości witamin i mikrelementów swoją super dietą elegancko rozlozoną ? napisz co jesz, jak już tak cwaniakujesz tutaj.

Gość selena dooo
zeby byla jasnosc-mam skutki uboczne i nikogo nie namawiam:P

Gość FIKOŁAJ
selana- bo tak naparwdę schudnąć to nie jest tak wielkim sukcesem jak utrzymać wagę.

IU Widzę że masz sporo do powiedzenia a bardzo mało wiesz, witaminy? Jesz na diecie dużo warzyw które maja duzo witamin i owoce to raz, dwa to każda osoba która sie odchudza pewnie zdaje sobie z tego sprawę i bierze witaminy wspomagające wiec gdzie tu brak witamin?

Gość LASKA OD GRYCANÓW
Ja w wakacje w wyniku mega stresu schudlam 4 kg w 2 tygodnie, ale wtedy zero snu, paczka fajek dziennie i jeden duży owocowy jogurt dziennie.

Gość selena dooo
fikolaj-wiem:)schudnac to kwestia paru tygodni a walka o wage u takich jak ja trwa cale zycie:)nie mam 15 lat.....wiem o tym i przerabialam to parokrotnie ale wkurza mnie jak prostaczki mnie jada od swin:P tak fakt.witaminy zazywamy i wszelkie suplementy jak napisala kolezanka kiwi ale to tez malo

Gość IU
Ja jem wszystko to co przedtem tylko w mniejszych ilościach, nie jem tyle słodyczy, ruszam się i ważę 54 kg. To prawda, że grubym waga szybko leci w dół, moja mama ma nadwagę i właśnie tak szybko schudła, a potem wszystko wróciło podwójnie. kiwi- sumplementy to syf, niektóre z witamin utrudniają wchłanianie innych, więc można sobie je w dupe wsadzić, trzeba wszystko odpowiednio łączyć.

Bo przy odchudzaniu podstawą jest: dieta to raz i to zdrowa nie głodówka, wysiłek aerobowy ogólnie ruch, witaminy, dobry balsam/krem, porządna odżywka na włosy, dobry krem na cycki i td :D to nie chodzi o to aby tylko sie odchudzac tu trzeba dbac o całe ciało aby to miało ręce i nogi :D

Gość FIKOŁAJ
Suplementy nie przyswajają się w ogóle, więc jest to wyrzucanie pieniędzy w błoto. Wszytsko czego potrzebuje nasz organizm znjdziemy w warzywach i owocach.

Gość FIKOŁAJ
Głodówka też jest wskazna na pewnym etapie ochudzania. Kremów nie polecam bo to bombna chemiczna, a w zamian polecam oleje, pomagają w pozbyciu się rozstępów, ualestyczniają skórę.

Gość selena dooo
fikolaj-niestety nie znajdziesz wszystkiego w warzywach to tez mam juz przerobione najrozsadniej jest chudnac jak pisze prostaczka-1kg-2 kg miesiecznie:P szybsze efekty zawsze sie odbija na zdrowiu juz to wiem

Gość FIKOŁAJ
I wszyscy trąbią o zdrowej diecie, ale dla kazdego co innego to określnie oznacza. Zdrowa dieta czym dla Ciebie Kiwi jest zdrowa dieta ?

Gość selena dooo
jakie oleje???? choc na nie i tak juz za pozno

Gość FIKOŁAJ
selana, moja żona po porodzie miała wielkie rozstępy, myślała, że ją ratuje jedynie opracja. Zminiła dietę na witraińską na 3 miesiące, do tego zaczeła smarować brzuch olejami i teraz wszystkie jej koleżanki mówią że była na jakimś zabiegu, bo nie wierzą że dieta zdziała takie cuda, rozstępy zniknęły w 80%, reszta jest bardzo mało widoczna.

Gość IU
prostaczka? Może dlatego, że powiedziałam to co myśli większość ludzi widząc grubasa, tylko nikt tego nie powie w twarz... przykra prawda.