Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kalinaa bablina

Moja koleżanka pali cygara w domu i jej rodzice jej pozwalają! Patologia.

Polecane posty

Gość kalinaa bablina

normalnie jak siedzi przy komputerze to pali sobie cygaro a ma 15 lat, a rodzice si eśmieją z orginalnej córeczki :-o byłam u niej i widziałam.

Gość nulstopon
lepiej jak robi to jawnie niż jakby miała się ukrywać

Gość oj coś pan kręci panie B
no i ?

Ale ja mam prawdziwy problem :O A ty o takich głupotach Otóż pod koniec września miałem grype.! To znaczy bolało mnie gardło, głowa. Nawet kości. Odflegmiłem się po jakimś czasie. Później miałem kał i był trochę czerwieni, podejrzewam nawet że to była krew. Ostatni zaczeła mnie boleć lewa strona klatki piersiowej gdy kasze lub oddycham(teraz już nawet nie)albo jak leże na plecach. Co to może wszystko oznaczać

Gość oj coś pan kręci panie B
myslisz, że jak jej zabronią to przestanie palić ? będzie paliła po ktach i sąsiadki będą donosiły i obgadywały, a tak to siedzie sobie w domku i nikt nie widzi, tylko ty wielka kolezanka, plotkara rozgłosisz na całe miasto :-o Ma zezwolenie to może nie będzie chciała palić. Zakazany owoc lepiej samkuje.

Gość kalinaa bablina
zaznaczam że nie papierosy ale CYGARA. A cygara sa wieksze bez filtra i szkodza jeszcze bardziej. No ale jak uwazacie palenie w domu przy rodzicach za normalne to nie mam pytań :-o

Gość wredniucha4
cygara są mniej szkodliwe, bo cygarami się nie zaciągasz niedouczona osobo

Dziewczyno, zajmij się sobą. Teraz wszystko jest szkodliwe. Od wszystkiego możesz umrzeć. Dlatego jak ktoś coś lubi, to powinien to robić póki żyje. Cygaro, wielkie mi co.

Gość FIKOŁAJ
Bojcorskie nasienie :-o

Gość kalinaa bablina
to ze teraz wszystko jest szkodliwe nie oznacza że można sie jeszcze bardziej truć.

Gość kalinaa bablina
cyjanek potasu połknijcie bo teraz wszystko jest szkodliwe, i więcej trucizny nie zaszkodzi :D mimo iz niby teraz wszystko jest szkodliwe to jakoś od 1950 roku średnia długość życia wzrosła o blisko 40 lat. Cos chyba nie wiecie o czym mówicie.