Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość natalie0007

włosy...

Polecane posty

Gość natalie0007

Jakiś czas temu zaczęły mi strasznie wypadać włosy,stały się cienkie... Dziewczyny, czy możecie mi pomóc i polecić jakiś skuteczny specyfik?

Gość xD :) Kassssia
wiesz co kazde wlosy sa inne:) mi np przestaly wypadac jak zaczelam pic pokrzywe:) w dodatku rosnie mi duzo nowych co mnie wkurza bo wszedzie mam Baby Hair :P

Gość natalie0007
kurcze, jak Ty się przemogłaś do tej pokrzywy... ale czego sie nie robi dla pieknych wlosow. od jutra pije pokrzywe! :)

radiacal (mgiełka ok 7zł) seboradin (ampułki ok 25) najlepsze na cienkie włosy !! woda brzozowa szampon z biovaxu może zacznij brać jakieś witaminy

Gość xD :) Kassssia
o widzisz ile masz sposobow:) wiesz co z ta pokrzywa to tak najpierw miod dawalam zeby zabic smak pozniej raz zapomnialam i stwierdzilam ze smakuje jak zielona herbata;) tylko smierdzi:P

Gość iiiiiiiiiii...
co 2 dni ze2 żółtka na włosy , trzymać 20 min, a potem OBOWIĄZKOWO raz w tygodniu.

Ja dziewczyny nie mogłam się przemóc ani do pica drożdży ani do picia pokrzywy.

Gość ja przez ostatnie 3
miesiące łykałam tabletki ze skrzypem - też mam już dużo baby hair, w dodatku urosły mi rzęsy i wzmocniły się paznokcie. Dla mnie skrzyp jest najlepszy - rz w roku robię sobie taką kurację. A zewnętrznie - ziołowe szmpony, odżywki, wcierki, żadnego suszenia i prostowania. Z domowej apteczki uznaje tylko maseczkę z jajka i miodu. Oleje nie robią mi dobrze, zwłaszcza rycynowy, który mnie uczula - więc nie stosuję.

Gość natalie0007
co to za szampon ten biovax?

są różne rodzaje szamponów z biovaxu. ja kupowałam w takich pojedynczych saszetkach przeciw wypadaniu włosów. rewelacja po już po dwóch myciach bylo widać różnicę, mają tylko jedną wadę, włosy po nich są jakby suche i ciezko je rozczesac w ogóle firma biovax robie zajebiste kosmetyki do włosów.