Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jaka przyczyna

moja przyszła dziewczyna a może i żona przestała chodzić w leginsach :((

Polecane posty

Gość jaka przyczyna

Skończyła się moda czy co?? Idzie jesień - zima więc tym bardziej powinna chyba nosić, by Jej pupa i nózki nie marzły.... Zgodzicie się z tym chyba co nie.... Mam naprawdę dylemat i naprawdę nie wiem co z tym poczne bo jak mam powiedzieć nieznajomej by znowu zaczeła chodzić w leginasch.... świat mi zbrzydł. Poradźcie coś dobrzy ludzie, bo mam załamke :classic_cool:

Gość fgfffffffff
tylko miniówki !!!

Gość tyłek jej urósł więc
a w leginsach każdą krągłośc lepiej widać

Gość jaka przyczyna
w spódnicach też rzadko chodzi z tego co obserwuje :classic_cool: .... teraz głównie w spodniach

Gość Frania...
mam to samo ostatnio bo przytyłam, moze ona tez:D

Gość jaka przyczyna
pupe ma świetną - z tego co zauważyłem, nóżki też super nie patyki ale takie umięśnione :)

Gość Fatalism
Wyślij/podrzuć jej kartkę z tym tekstem: że "pupe ma świetną - z tego co zauważyłem, nóżki też super" i żal Ci, że przestała :)

Gość jaka przyczyna
niby dobry pomysł - ale mogła by się przestraszyć i z przyszłej żeniaczki nici :classic_cool: zresztą zbytnio nie wiem gdzie dokładnie mieszka - musiałbym troche poczychać w jakiś krzakach a na razie wolałbym tego uniknąć ;) :P

Gość jiuhkjk
może w końcu zrozumiała jak wieśniackie jest chodzenie w leginsach z dupskiem na wierzchu

Gość jaka przyczyna
Moja przyszła dziewczyna a może i żona -nigdy nie chodziła z pupą na wierzchu - z tego co zauważyłem to taka troche wstydliwa osóbka i zawsze nosiła jakieś tuniki, sweterki, spódniczki czy cóś.... a że zgrabna i lubi chodzić w leginasch to w czym problem te zdjęcia z takimi powypinanymi to troche widać oblechy, niektóre mają strasznie wielkie te dupiska - Moja przyszła dziewczyna a może i żona ma ładną i niedużą pupcie :) Prawdopodobnie Jej zimno w tą pupe i dlkatego przestała chodzić w leginasch !!! Znalazłem ciekawy sposób - zrobie folder reklamowy z promocją różnych leginsów "ocieplanych" podam jakiś adres sklepu i wrzuce to do Jej skrzynki pocztowej ;) i nawet jak tam nie będzie w tym sklepie to poszuka sobie w innym kupi... na PEWNO !!! co o tym sądzicie?? :classic_cool: