Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nada 1991

Wieczorne plamienia i ból brzucha takie

Polecane posty

Gość Nada 1991

Witam mam problem martwię się ponieważ nigdy tak nie miałam ... Przed miesiaczka jakieś 3 dni bardzo swedziało mnie w miejscu intymnym doszło do tego szczypanie i pieczenie więc podczas okresu stosowałam Pimafucin który dała mi szwagierka po 3 zastosowaniach dolegliwosci minęły 15 Października skończył mi się okres który trwał jak zwykle 6 dni a 18 19 i 20 pojawiły mi się dziwne wieczorne plamienia z bólem brzucha... 18 była to bardzo gęsta (przypominajaca gluty) wydzielina koloru czerwono brązowego 19 sytuacja się powtórzyła wieczorem przed kąpielą zauważyłam na bieliźnie plamienie koloru czerwonego z brazem z małymi bordowymi skrzepami. 20 mniej więcej po godzinie 18 to samo tylko że sama brazowa wydzielina. Dodam że to nie powinna być ciąża ponieważ nie kochalismy się z mężem po ostatniej miesiaczce Nie biorę tabletek antykoncepcyjnych Jeżeli dzisiaj sytuacja się powtórzy jutro zadzwonie do gin. by zapisać się na wizytę. Może ktoś miał podobne objawy i wie co to może być byłabym wdzięczna za odpowiedz.

Gość kokosroko_i_jajco_0_
mąż cię zdradza z jakąś dziwką na 100% jakaś choroba weneryczna idź do ginekologa potrzebujesz prawdziwych leków

Gość Nada 1991
Ta zdradza nawet nie miał by czasu żeby się z kimś spotkać... Jest mi wierny akurat tego jestem pewna na 100%